More

  Facebook testează o nouă funcţie, care s-ar putea să-ţi placă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook foloseşte ultimul experiment cu Messenger pentru a extinde modalitatea de recunoaştere facială.

  Mark Zukerberg testează noua funcţie din Messenger, numită „Photo Magic”, care foloseşte recunoaşterea facială pentru a le fi mai uşor utilizatorilor să împărtăşească fotografiile cu prietenii, imediat după ce le-au făcut.

  Testul va începe să ruleze pe iOS şi Android în Australia, de săptămâna aceasta.

  Conceptul este asemănător cu Moments, aplicaţia privată de photo-sharing de la Facebook, lansată la începutul acestul an. Când este activat, Messenger te va îndemnă să împărtăşeşti fotografiile cu un anumit prieten din galeria ta, atunci când depistează o nouă poză cu faţa acestuia.

  Citeşte şi: Tag Heuer lansează smartwatch-ul Carrera Connected

  Opţiunea de activare a funcţie va apărea în aplicaţia Messenger chiar de săptămâna aceasta. Dacă nu optezi pentru ea, nu vei vedea sugestiile la pozele pe care le faci, dar vei apărea în sugestiile prietenilor care şi-au activat funcţia, dacă ai sugestiile de tag activate.

  photomagic-640x565

  Photo Magic foloseşte aceeaşi tehnologie de recunoaştere facială în sugestia de taguri pe Facebook şi în aplicaţia Moments, precizează managerul de proiect al Moments, Peter Martinazzi.

  „Toate folosesc aceeaşi tehnologie în cele din urmă”, precizează Martinazzi pentru Mashable. „Dacă faci o fotografie nouă, fie că o ai în aplicaţia camerei sau într-o aplicaţie diferită, şi merge în galerie, atunci feţele vor fi detectate în fotografii şi vei primi în cel mai scurt timp o notificare pentru a le trimite fotografia respectivă prietenilor, dacă vrei acest lucru.”

  Deşi experimentul are loc pentru moment în Australia, Martinazzi spune că scopul final este de a duce funcţia în cât mai multe ţări, în funcţie de modul în care vor răspunde utilizatorii la testare a iniţială.

  Fb-messenger-magic-640x572

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.