More

  Cum funcţionează Windows 10 Mobile de la Microsoft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Fanii Windows aşteaptă cu nerăbdare lansarea Windows 10 Mobile, iar din video-ul de prezentare ne arată că sistemul de operare este gata de lansare.

  Ultimul eveniment Microsoft i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, dar şi foarte entuziasmaţi pentru lansarea noului sistem de operare pentru mobil, mai ales dacă stăm să ne gândim că toate flagship-urile concurenţei au ultima versiune de Android.

  Microsoft a lansat recent un video de câteva minute, în care observăm o versiune Windows 10 Mobile, foarte avansată, pe un dispozitiv Lumia.

  Citeşte şi: Microsoft Lumia 950 şi 950 XL primesc Windows 10 din decembrie

  Evident, filmul nu reuşeşte să arate toate funcţionalităţile sistemului de operare, dar permite să ne formăm o idee despre procesul general de personalizare al dispozitivului, dar şi alte funcţionalităţi de care smartphone-urile Windows Phone aveau nevoie cu disperare.

  În cele două minute vedem cum va arăta meniul de setări şi cum vom putea personaliza spaţiul de lucru prin adăugarea unei poze pe fundal, fără ca iconiţele să obstrucţioneze elementul de fundal.

  fundal

  În meniul de setări putem observa câmpul de căutare, special creat pentru oferirea unei soluţii cât mai rapide, în loc ca utilizatorul să piardă timp şi să se rătăcească între opţiuni.

  Microsoft Edge, prezentat ca „noul nostru browser rapid„, apare şi el în filmuleţ, iar pe lângă posibilitatea de a salva paginile pentru a le citi mai târziu, mai avem opţiunea activării modului „citire„, care păstrează numai textul şi pozele relevante, cam în acelaşi mod în care funcţionează şi browserul Safari.

  Citeşte şi: Microsoft a renunţat la spaţiul de stocare nelimitat pentru OneDrive

  O altă prezenţă, care are ca scop resuscitarea unui alt client Microsoft – la fel ca browserul Internet Explorer, care nu a avut priză la public, este clientul de mail Outlook.

  Skype este integrat în sistemul de operare, utiluzatorii putând cu uşurinţă comuta între mesajele de tip text şi conversaţiile Skype. Mai mult, aceştia pot iniţia şi apeluri video.

  skype

  Fără îndoială, cea mai importantă funcţionalitate şi vârful de lance al sistemului de operare este asistentul digital Cortana, care este mult mai experiementat şi oferă mult mai mult ajutor utilizatorului.

  cortana

  Este evident că ne apropiem tot mai mult de o dată de lansare, iar publicare acestui video în care ne sunt prezentate o serie întreagă de funcţionalităţi nu face decât să întărească această posibilitate.

  Citeşte şi: Cum prelungeşti durata de viaţă a bateriei telefonului

  Cu siguranţă vor mai exista video-uri şi informaţii de acest fel, care au ca scop popularizarea viitorului sistem de operare pentru mobil.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.