More

  Primul joc Nintendo pentru smartphone va fi gratuit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nintendo a decis recent să încheie un parteneriat cu DeNA Co. pentru a dezvolta jocuri pentru smartphone.

  Cel puţin 5 jocuri sunt planificate până acum, pentru o perioadă ce duce până în 2017. DeNA tocmai a adăugat că primele câteva jocuri lansate sub parteneriat vor fi gratuite.

  De fapt, nici Nintendo, nici DeNA nu au detaliat exact cum plănuiesc să monetizeze jocurile pentru smartpone: „Jocurile aflate în dezvoltare sunt gratuite”, precizează CEO-ul DeNA, Isao Moriyasu.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 se lansează în februarie 2016

  Anumite rapoarte au indicat faptul că segmentul de jocuri gratuite de pe piaţa de gaming este de departe cel mai profitabil, în mod special în ecosistemul Android şi mai ales în Japonia.

  Acest lucru a atras cu siguranţă atenţia Nintento, de vreme ce compania nu a reuşit să atingă pragul de profit la finalul trimestrului, în luna septembrie.

  DeNA, pe de altă parte, stă bine, deşi se străduieşte să pătrundă pe alte pieţe din străinătate. DeNA a văzut o creştere din aprilie până în septembrie de 50% profit net, ajungând la 132 de milioane de dolari.

  Citeşte şi: NINTENDO NX, un sistem pentru acasă, dar şi de luat cu tine

  În luna octombrie a acestui an, cele două companii au anunţat că prima aplicaţie pentru mobil creată în parteneriat se va numi şi este mai degrabă o reţea socială care foloseşte caractere Mii, decât un joc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.