More

  CEO-ul Sony anulează zvonurile cu privire la vânzarea diviziei mobile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Luna trecută, CEO-ul Sony, Kazou Hirai, a vorbit despre voinţa companiei de a „lua în considerare opţiuni aternative”, dacă divizia de dispozitive mobile nu vede profit în 2016.

  Au existat unele rapoarte potrivit cărora Sony ar lua în considerare intenţia de a vinde în totalitatea afacerea. Într-un interviu oferit săptămâna aceasta de CEO-ul Sony, toate zvonurile cu privire la această posibilitate au fost anulate. De asemenea, Kazou Hirai neagă şi posibilitatea ca Sony să creeze propriul procesor.

  Speculaţiile că Sony ar intra pe piaţa procesoarelor are originile într-un articol publicat de Digitimes, care a notat faptul că Sony ar putea „muşca” din industria tech din Tokyo ocupată de Qualcomm, MediaTek şi Spreadtrum Communications.

  Citeşte şi: eMAG: Cea mai mare comandă facută vreodată online este de 85.590 euro

  De vreme ce Sony are tendinţa de a păstra proiectele departe de ochii lumii, ideea ca acest lucru să se întâmple cu adevărat ar fi fost destul de plauzibilă.

  Kazuro Hirai a pus capac zvonurilor printr-un interviu pe care l-a dat săptămâna aceasta în China. Acesta a negat orice plan de a crea un procesor, ca de altfel şi intenţia de a vinde divizia mobilă a companiei, cel puţin pentru următorii doi ani, făcând referire la declaraţiile Sony la evenimentul Sony Mobile cu privire la faptul că „nu se va vinde sau externaliza divizia mobilă”.

  Citeşte şi: Cele 4 etape ale vieţii: De ce unii au succes şi bani, iar alţii nu

  Indiferent de „opţiunile alternative” pe care compania are de gând să le ia în calcul, este ştiut faptul că Sony s-a străduit de aproape 10 ani cu piaţa de televizoare, care a fost acaparată de competitorii din Coreea.

  Divizia mobilă a avut, de asemenea, o perioadă destul de grea, iar compania ca întreg a avut de-a face cu numeroase schimbări. Planul de viitor despre care a vorbit Kazuro în interviu includea noi restructurări, cu ajustări ale costurilor de producţiei ce vor duce la creşterea profiturilor şi la extinderea liniei de producţie care să crească vânzările.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.