WhatsApp: Ai parte de 3 mari surprize la ultima actualizare | NOOBZ.RO

WhatsApp: Ai parte de 3 mari surprize la ultima actualizare

Mădălina Gănescu
- 27.11.2015, 14:27 în Aplicaţii
0

SHARES

WhatsApp, unul dintre cele mai cunoscute servicii de mesagerie mobilă pe Android, devine din ce în ce mai util odată cu ultimele actualizări.

Noua versiune 2.12.367 îţi oferă posibilitatea de a găsi mesajele mai târziu, atunci când ai nevoie de ele, suport pentru Android Direct Share şi un preview bogat atunci când trimiţi link-uri.

În primul şi nu în ultimul rând, capacitatea de a salva cu stea a fost una dintre cerinţele cele mai mari de ceva vreme încoace, motiv pentru care mulţi dintre utilizatori se vor bucura considerabil.

Citeşte şi: Reducerile de Black Friday la stăini: Motivul pentru care să mergi în vacanţă în America sau UK

Tot ce trebuie să faci este să apeşi şi să păstrezi orice mesaj din chat cu o stea, având astfel posibilitatea de a găsi ceea ce cauţi mult mai uşor, aşa cum se întâmplă cu email-urile importante. Poţi, de asemenea, să îţi vezi mesajele în browser navigând la Chat tab » Menu » Starred Messages. Este o caracteristică mică, dar care îţi va fi cu siguranţă de folos.

De asemenea, nouă pe WhatsApp este capacitatea de a trimite şi de a primi link-uri cu un preview bogat. Poţi alege, în acelaşi timp, să trimiţi link-uri fără preview, dacă asta îţi doreşti.

Citeşte şi: Huawei Mate 8 OFICIAL: Specificaţii, preţ şi disponibilitate

În ultimul rând, WhatsApp a adăugat suport direct pentru Direct Share, care a fost introdus în Android 6.0 Marshmallow. Direct Share îţi permite să împărtăşeşti lucruri targetat.

Spre exemplu, dacă vroiai să împărtăşeşti un link unui contact din WhatsApp, în trecut trebuia să dai click pe butonul share, să mergi jos pe WhatsApp, să selectezi contactul şi apoi să dai send, în timp ce acum ai posibilitatea de a alege rapid un contact din meniul share.

DESCARCĂ WHATSAPP DE PE GOOGLE PLAY

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!