More

  Android 6.0.1 s-a lansat! Ce trebuie să ştii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android 6.0.1 a fost lansată oficial şi cu toate că este o actualizare minoră, aduce o serie nouă de funcţionalităţi.

  Cei care sunt pasionaţi de emoji vor fi bucuroşi să afle că se vor putea exprima şi mai uşor prin mesajele text cu ajutorul a opt noi emoji. Mai mult, acum există şi modul „Nu deranjaţi!„.

  Citeşte şi: Google a renunţat definitiv la Nexus 6

  Noua versiune 6.0.1 vine cu o nouă tastatură Google, care oferă câteva emoji care existau şi înainte, dar pe care nu le puteai utiliza. Este vorba despre steagurile mai multor ţări, tastaturi de telefon numerice, etc.

  Secţiunea emoji a tastaturii Google a fost modificată cu un nou aranjament al taburilor. Acum există 10 taburi pentru emoji, în loc de 7, steagurile, sporturile şi mâncărurile primind fiecare un tab dedicat.

  Mulţi ar spune că este stupid să lansezi o actualizare software numai pentru emoji, dar din punct de vedere tehnic este nevoie de o actualizare în sine. Cu toate că, Google Keyboard poate fi actualizată prin Play Store, fonturile sunt legate de sistemul de operare.

  În afară de noile emoji, Android 6.0.1 aduce modificări tabletelor, la partea de navigare. Butoanele „home” şi „back” nu mai sunt centrate, ci amplasate pe partea stângă, în vreme ce butonul „overview” este în partea dreaptă.

  Citeşte şi: Numărul dispozitivelor care rulează Android 6.0 Marshmallow este în creştere

  Avem şi o nouă opţiune numită „until next alarm” pentru modul de notificare „Do not disturb”. Acest lucru permite utilizatorului să comute pe modul silenţios sau să prioritizeze modul de notificare. Practic nu mai este nevoie să alegi peste câte ore să fii anunţat.

  Android 6.0.1 se cuantifică şi ca actualizare de securitate lunară pentru decembrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.