More

  Google a renunţat definitiv la Nexus 6

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După o lungă perioadă de timp, Google a luat o decizie care poate că supără pe mulţi, dar era necesară.

  Smartphone-ul Nexus 6 nu mai este disponibil pentru vânzare pe Google Store, după numai un an de la lansarea sa.

  Citeşte şi: Google a brevetat tehnologia de prelevare de sânge fără ac

  Dispozitivul Nexus 6, produs de compania Motorola, disponibil cu un display de 6 inch şi sistem de operare Lollipop, a fost anunţat în luna octombrie a anului 2015, disponibil la un preţ de 649 dolari.

  Cu toate acestea, fanii dispozitivelor Nexus nu trebuie să se întristeze. Locul Nexus 6 a fost luat de smarthone-ul Nexus 6P, produs de Huawei. În plus, aceştia pot opta şi pentru modelul Nexus 5X de la LG, ambele dispozitive putând fi achiziţionate de pe Google Store.

  În momentul lansării, Nexus 6 avea un preţ premium, acum poate fi achiziţionat la un preţ mult mai mic, la distribuitorii care încă mai au disponibil smartphone-ul pe stoc.

  Utilizatorii au motive serioase de supărare, mai ales din cauza problemelor pe care noile smartphone-uri Nexus 5X şi Nexus 6P le-au întâmpinat.

  Mulţi utilizatori au sesizat că după ultima actualizare software, Android 6.0 Marshmallow, culorile display-urilor Nexus 5X şi Nexus 6P sunt spălăcite.

  Citeşte şi: Google revoluţionează navigarea pe mobil

  Mai mult, Nexus 6P a fost victima unui „bendgate care face ca incidentul de îndoire a iPhone 6 Plus să pară ceva infim. Practic, la exercitarea unei presiuni un pic mai mare, dispozitivul se rupe efectiv, şi nu mai poate fi reparat.

  Vom vedea dacă dispozitivele actuale vor avea acelaşi succes, mai ales acum când Google a scos din joc singurele dispozitive Nexus care ar fi putut concura cu noile produse Nexus.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.