More

  Google îţi permite să salvezi imagini pe contul personal

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu de puţine ori ni se întâmplă să căutăm imagini pe motorul de căutare Google şi să găsim foarte multe rezultate pe care nu le putem vizualiza în momentul respectiv, mai ales când s-a întâmplat de pe un dispozitiv mobil.

  Google vine cu o soluţie perfectă pentru a putea revizita rezultatele iniţiale, fără a pierde o imagine anume, care ţi-a captat la un moment dat atenţia.

  Citeşte şi: Facebook oferă tehnologia hardware pentru inteligenţa artificială în regim Open-Source

  Noul serviciu Google permite salvarea şi organizarea rezultatelor de căutare efectuate de pe dispozitivul tău mobil.

  Tot ce trebuie să faci este să apeşi pe iconiţa în formă de stea, pe care o regăseşti lângă rezultatele căutărilor, iar imaginea respectivă este salvată în contul tău Google.

  Pentru a vedea toate pozele salvate şi pentru a adăuga etichete sau notiţe, tot ce trebuie să faci este să accesezi adresa http://www.google.com/save, indiferent de browserul pe care îl foloseşti, atât timp cât eşti logat în contul tău Google.

  De ce este acest nou serviciu folositor? În primul rând, utilizatorul va putea accesa poza de pe orice dispozitiv. Mai mult, utilizatorii economisesc spaţiu. De cele mai multe ori, ne trezim că am salvat atât de multe poze încât rămânem fără spaţiu pentru actualizări de sistem.

  Citeşte şi: Google a brevetat tehnologia de prelevare de sânge fără ac

  Atunci când foloseşti browserul smartphone-ului sau al tabletei, poţi salva foarte uşor linkurile imaginilor pe care le găseşti în căutările Google. Poţi vedea toate imaginile salvate, întocmai ca marcajele web, atunci când te loghezi cu contul tău Google„, aflăm din pagina de ajutor a sectiunii Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.