More

  Nintendo leagă primul joc pentru smartphone de lista ta de prieteni de pe Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am auzit cu toţii că, Nintendo face echipă cu DeNA pentru a lansa o serie de jocuri pentru industria de dispozitive mobile, iar primul a fost deja anunţat.

  În vreme ce jocul, numit Miitomo, mai are puţin până să fie lansat, au apărut o serie de zvonuri cu privire la ceea ce ni se pregăteşte o dată cu apariţia lui.

  Ştim că vom putea să îl jucăm gratuit şi mai ştim că nu este un joc în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă o unealtă de comunicare ce foloseşte caracterele Mii de la Nintendo.

  Citeşte şi: Ai uitat unde ai parcat maşina? Asta este tot ce trebuie să faci

  Aceasta s-ar putea să nu fie cea mai bună veste din lume dacă aştepti să fie lansat un Super Mario sau Yoshi Island pentru dispozitivele mobile, dar totuşi, încă nu ştim toate detaliile.

  Recent, într-un interviu pentru The Wall Street Journal, Isao Moriyasu, preşedintele DeNA, a declarat unele lucruri cu privire la parteneriatul cu Nintendo.

  Când a fost întrebat cu privire la modul în care va fi diferit jocul de alte reţele sociale şi servicii mobile, Moriyasu a declarat pentru The Wall Street Journal:

  Citeşte şi: Scurtături de taste pe care ţi-ai fi dorit să le fi ştiut mai devreme

  „Miitomo empatizează mai mult cu divertismentul. Procesul de descoperire a noilor aspecte cu privire la prieteni via Miis poate fi chiar distractiv. Un aspect diferit al Miitomo este modul în care îţi poţi configura Mii pentru a semăna cât mai mult cu tine.

  Comunicând cu prieteni care se aseamănă cu prietenii din viaţa reală este un sentiment diferit de comunicarea de bază. Ne gândim să legăm jocul cu lista de prieteni ai utilizatorilor de pe Facebook. Credem că este o modalitate distractivă prin care poţi comunica cu prietenii cu care ai legătură cel mai des.”

  Desigur, Nintendo şi DeNA vor să facă bani, totuşi, lucru ce ridică întrebarea „cum vor cele două companii să monetizeze o asemenea aplicaţie?”. „Comunicarea va fi punctul central al jocului”, explică Moriyasu, „dar cred că o mulţime de elemente ar mai putea fi adăugate – ca mini-jocurile pe care utilizatorii le pot juca cu prietenii. În ceea ce priveşte monetizarea, există o mulţime de posibilităţi, dar în primul rând plănuim să vindem haine utilizatorilor pe care le pot cumpăra pentru caracterul Mii.”

  Citeşte şi: Samsung plănuieşte să reducă numărul de smartphone-uri livrate în 2016

  Moriyasu spune, de asemenea, că jocul va Nintendo pentru smartphone va oferi utilizatorilor „un anumit confort şi nostalgie”.

  Miitomo va fi lansat undeva în anul 2016, deşi nu s-a discutat încă nimic de o dată oficială de lansare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.