Liniile inimii se unesc? Vezi ce înseamnă acest lucru

Mădălina Gănescu
- 6.01.2016, 17:01 în Cultura
0

SHARES

Chiromanţia sau ghicitul în palmă este o artă cu rădăcini în urmă cu sute de generaţii. Aceasta este originară din China, dar Aristotel şi-a manifestat un interes dezvoltat în ceea ce o priveşte.

Până şi Alexandru cel Mare a fost de părere că ghicitul în palmă avea să îi spună dacă va avea sau nu noroc în bătălii, iar dacă este să luăm în calcul cei 15 ani de victorie, s-ar putea să îi fi fost cu adevărat de folos.

Citeşte şi: Testul degetului arătător îţi dă de gol personalitatea

Cea mai remarcabilă linie din palmă este localizată chiar la baza degetelor. Aceasta este cunoscută sub denumirea de linia inimii.

Această linie dezvăluie o mulţime de informaţii cu privire la relaţiile pe care le ai cu cei din jur, dar şi cu partenerul de viaţă. Nu este nevoie să apelezi la o ghicitoare pentru a afla ce spune linia inimii despre tine.

În primul rând, adu-ţi palmele una lână cealaltă şi observă dacă liniile inimii se unesc şi au cursivitate sau se suprapun.

» Dacă linia inimii din palma dreaptă este mai sus decât cea din palma stângă, înseamnă că eşti o persoană isteaţă, înţeleaptă, iubeşti din primul până în ultimul moment şi eşti atras în mod special de persoanele mai învârstă decât tine. Nu bagi în seamă ceea ce cred cei din jur despre tine şi preferi să trăieşti liberă, nu să îţi fie îngrădite deciziile.

Citeşte şi: Motivul pentru care, cu fiecare an, timpul pare să treacă mai repede

» Dacă linia din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreaptă, acesta este semnul că eşti o fire independentă, hotărâtă şi nu ai nevoie de dragoste pentru a te simţi împlinit. Deschizi uşa provocărilor, chiar dacă ai momente în care mai degrabă pierzi, decât să câştigi.

» Dacă liniile inimii se unesc, acesta este semnalul că eşti o persoană calmă, cu o personalitate puternică, eşti extrem de echilibrat din punct de vederere sentimental şi nu îţi plac provocările, lucru ce te transformă într-un părinte ideal.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!