More

  iPhone 7: Primele imagini şi informaţii care confirmă că Apple schimbă designul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De mai bine de un an de zile, specialiştii au în vedere faptul că Apple se îndreaptă treptat spre o schimbare radicală în ceea ce priveşte designul flagship-urilor iPhone.

  Dacă până acum au existat speculaţii cu privire la îndepărtarea mufei jack de 3.5 mm, de acum se pare că încep să apară imagini şi informaţii care să confirme adoptarea acestei schimbări.

  Iubitorii de iPhone primesc informaţia care confirmă că iPhone 7 va utiliza port Lightning în locul mufei jack.

  Citeşte şi: LG G5: Evaluare zvonuri, dată de lansare, specificaţii, preţ şi caracteristici

  Anzhou, o publicaţie din China, precizează că inginerii adoptă această mişcare pentru a crea modele mai subţiri, dar pentru a opta, de asemenea, pentru direcţia care indică către căştile wireless.

  Între timp, WeiFang, citat de Forbes, extinde această informaţie spunând că Apple va introduce profiluri de ieşire audio pentru a compensa piederea mufei jack şi pentru ca utilizatorii să poate să facă schimbul între fir şi wireless la iPhone 7, în funcţie de preferinţe, condiţii, locaţie sau aplicaţia pe care o folosesc.

  Se zvoneşte, de asemenea, că renunţarea la mufă va ajuta la producerea unui iPhone 7 complet rezistent la apă. Un număr semnificativ de producători de căşti au oferit deja posibilitatea achiziţionării căştilor Lightning, iar Beats se numără printre aceştia.

  Citeşte şi: Femeile conduc mai bine decât bărbaţii, spun studiile

  Screenshot-2016-01-06-at-13.41.28-1200x921

  S-ar părea că decizia de înlăturare a mufei nu este foarte bine primită de utilizatorii iPhone, pe internet circulând o petiţie împotriva acestui lucru. Rămâne de văzut ce specificaţii va avea într-adevăr flagship-ul de la Apple, mai ales pentru că vom mai avea de aşteptat cel puţin jumătate de an până la lansare sa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.