More

  Femeile conduc mai bine decât bărbaţii, spun studiile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există nenumărate numere de stand-up care fac referire la pericolul pe care îl prezintă femeia la volan, dar se pare că studiile arată contrariul.

  În plus, discuţiile pe această temă nu au niciodată un final fericit sau o concluzie favorabilă pentru una dintre cele două părţi.

  Admiral Insurance, citat de Telegraph, a organizat un studiu în urma căruia reiese că femeile sunt şoferi mai buni decât bărbaţii.

  Citeşte şi: LG G5: Evaluare zvonuri, dată de lansare, specificaţii, preţ şi caracteristici

  „Bărbaţii conduc în medie 11.000 de km pe an, în comparaţie cu femeile care conduc în medie 9600 de km”, arată studiul. „Tot în medie, bărbaţii conduc mai mult timp decât femeile, dar se pare că procentul în ceea ce priveşte balanţa vitezei se înclină tot în favoarea acestora. De vreme ce aceştia sunt la volan mai des, ei se confruntă mai des cu condusul în condiţii riscante şi pe vreme rea.”

  Studiul a mai aflat, de asemenea, că şoferii care au copii sunt mai în siguranţă la volan decât cei care nu au, iar cei care conduc maşină cu benzină sunt şoferi mai bun decât cei cu maşini pe diesel sau hibrid.

  Cei mai în siguranţă şoferi conduc Chevrolet, Skoda sau Volvo, în vreme ce cei care sunt mai puţin în siguranţă conduc de regulă Audi, Smart sau Daewoo.

  Citeşte şi: Ceasul elveţian care insultă orice proprietar de Apple Watch

  Ocupaţiile deţinute de şoferii mai precauţi în trafic s-au dovedit a fi cele de lector, manager de proiect sau pensionar. În tabăra cealaltă se află angajaţii din depozite, directorii de companii şi persoanele care lucrează pe stivuitoare.

  Potrivit datelor Admiral, cel mai bun şofer din lume este femeia care are copii şi este în vârstă între 46 – 50 de ani, locuieşte în Anglia de Est, lucrează ca inginer de software şi conduce o Honda veche de 2 – 3 ani, cu cutie automată.

  Cel mai teribil şofer ar fi un bărbat scoţian, cu vârstă între 21 – 25 de ani, fără copii, cu funcţie de manager, care conduce un Audi cu cutie manuală.

  Citeşte şi: Prima dronă din lume care transportă pasageri

  Studiul prezentat de Admiral Insurance confirmă datele prezentate în urmă cu ceva timp de Privilege Insurance, care a aflat, de asemenea, că femeile sunt şoferi mai buni decât bărbaţii. În studiul Privilege, femeile au depăşit bărbaţii nu doar la testele de şofat.

  Totuşi, o altă parte a studiului a descoperit că doar 28% dintre femei sunt de părere că bărbaţii conduc mai bine decât ele, în vreme ce 13% dintre bărbaţi consideră că femeile sunt superioare în spatele volanului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.