Horizon Zero Dawn, exclusiv pentru PS4, se lansează anul acesta

Mădălina Gănescu
- 12.01.2016, 10:09 în Gaming
0

SHARES

Anul 2016 va fi incredibil în ceea ce priveşte jocurile video, iar astăzi avem doar un exemplu din zecile de jocuri tari care se vor lansa anul acesta.

Este vorba despre un joc minunat pentru PlayStation 4, numit „Horizon Zero Dawn”. În el, poţi controla vânătorul în timp ce vânează animale bio-mecanice, care reprezintă ceea ce se va dezvolta pe Pământ în viitorul îndepărtat.

Jocul se va lansa la un moment dat în 2016 şi va fi exclusiv pentru PlayStation 4. Personajul principal din jocul video „Horizon Zero Dawn” este o femeie pe nume Aloy, iar lumea ilustrată în joc este înconjurată în mister, mai exact, vei vedea ruine a ceea ce pare a fi societatea modernă.

3

Mai mult decât atât, există picturi în peşteri care ilustrează societatea aşa cum era ea înainte de invazia animalelor bio-mecanice, dar şi oameni care par să facă parte dintr-o societate tribală.

Diferenţa dintre ceea ce există acum şi ceea ce se arată în joc sunt de fapt animalele robotizate, iar vânatul este principala formă de acţiune din „Horizon Zero Dawn”.

Animalele sunt ucise în tăcere de vânător, iar resursele sunt recoltate la fel cum ai proceda dacă ai trăi în sălbăticie. Metodele de vânătoare sunt cele tradiţionale precum trasul cu arcul, capcane cu frânghii sau explozii de la distanţă.

„Horizon Zero Dawn” este dezvoltat de Guerrilla Games, aceeaşi echipă de dezvoltatori care a creat franciza „Killzone”. Acesta se aşteaptă să fie disponibil, exclusiv pentru PlayStation 4, la un moment dat în 2016.

Dacă vrei să îţi faci o mică idee despre ceea ce pregăteşte acest joc, aruncă o privire peste video-ul de mai jos.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!