More

  Poţi să descarci Facebook Mentions de pe Google Play

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru noi, oamenii de rând, aplicaţia standard Facebook pentru Android îşi face treaba atunci când vine vorba de comunicarea cu prietenii sau membrii familiei.

  Pentru persoanele care au un cont de Facebook verificat (oficial, marcat cu bulina albastră), totuşi, este ceva mai dificil să se conecteze cu fanii când folosesc versiunea normală a aplicaţiei.

  Aşadar, dacă eşti actor, muzician sau orice alt tip de vedetă, există o nouă aplicaţie disponibilă în Google Play Store numită Facebook Mentions, care te va lăsa să comunici cu fanii mult mai uşor.

  Citeşte şi: Sony Xperia Z5 este disponibil acum şi pe ROZ

  Facebook Mentions este în prezent disponibilă doar pentru persoanele publice verificate, astfel că putem înţelege de ce aplicaţia este destul de limitată în prezent.

  Aceasta îţi permite să înregistrezi şi să publici video-uri live direct din aplicaţie, să vorbeşti cu cei care te urmăresc pe anumite teme, să vezi postări ale persoanelor pe care le urmăreşti şi chiar să împărtăşeşti actualizări, fotografii, video-uri şi multe altele direct de pe smartphone-ul personal.

  De asemenea, vei putea să dai share la postările de pe Facebook pe Instagram şi Twitter de pe aplicaţia Mentions.

  Citeşte şi: Apple face mai uşoară trecerea de la iOS la Android

  Dacă ai o pagină de Facebook verificată şi vrei să primeşti acces la Facebook Mentions, poţi să îţi faci cont la acest link. Aşa cum am precizat mai sus, va trebui să ai o pagină oficială de Facebook pentru a avea acces la Mentions. Dacă nu eşti verificat, aplicaţia nu îţi va fi de prea mult folos şi nu va face decât să ocupe 87 MB de memorie în telefonul personal.

  Eşti interesat să testezi aplicaţia Facebook Mentions? Intră pe Play Store accesând link-ul de mai jos.

  DESCARCĂ FACEBOOK MENTIONS DE PE GOOGLE PLAY

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.