Microsoft dezvăluie noi detalii despre HoloLens

Mădălina Gănescu
- 18.01.2016, 14:31 în Gadgets
0

SHARES

Dispozitivul de realitate augumentată de la Microsoft, numit HoloLens, a câştigat deja un număr de fani dornici să-l testeze, dar informaţiile despre modul în care funcţionează acesta au fost destul de rare.

Totuşi, la un eveniment ce a avut loc recent la Tel Aviv, Israel, Bruce Harris, un evanghelist tehnic la Microsoft, a oferit o serie de noi informaţii cu privire la HoloLens.

Dispozitivul oferă 5 până la 5 ore şi jumătate de viaţă a bateriei atunci când se lucrează la documente Word sau prin e-mail şi aproximativ 2 ore şi jumătate atunci când îl foloseşti pentru muncă care implică calcul extrem de intens şi interpretări detaliate.

Aceste detalii au fost dezvăluite de Harris într-un video postat pe YouTube de anteprenorul Niv Calederon, pe parcursul zilei de vineri. De atunci, videoclipul a fost scos de pe platformă, dar în acesta, Harris confirmă că HoloLens nu se încinge pentru că „a fost conceput pentru a disipa căldura” şi că dispozitivul „nu are nicio opţiune pentru o conexiune prin fir”.

Harris a confirmat că HoloLens se poate conecta la orice cu conectivitate Wi-Fi sau Bluetooth, inclusiv audio 3D şi va avea suport numai pentru limba engleză pentru prima versiune.

De asemenea, acesta a făcut precizări cu privire la spectrul de vizualizare al HoloLens (FOV), spunând că experienţa este ca şi când ai avea un monitor de 15 inchi, cam „atât de departe” de faţa ta, ţinând mâna la aproximativ 30 de centimetri de faţă.

În luna decembrie a anului trecut, Microsoft a făcut HoloLens disponibil pentru testare unui public limitat, într-un magazin flagship din Manhattan. Dispozitivul de realitate augumentată este programat să ajungă la dezvoltatori în primul trimestru al anului 2016.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!