More

  Samsung lucrează să implementeze Live Photos de pe iPhone 6s pe Galaxy S7

  Samsung speră să se menţină în topul preferinţelor în materie de stil şi inovaţie o dată cu lansarea Galaxy S7, care va avea loc cel mai probabil, potrivit speculaţiilor, în numai o lună de zile.

  Potrivit celor de la Android Geeks, gigantul din Coreea de Sud vrea să copieze funcţia Live Photos pe care Apple a dezvoltat-o special pentru iPhone 6s, dar aceasta s-ar părea că nu va fi gata la timp pentru lansarea flagship-ului smartphone.

  Live Photos este o caracteristică hardware unicat, special concepută pentru iPhone 6s şi 6s Plus, susţinută de iOS 9. Aceasta înregistrează automat mişcări contextuale şi sunetul ambiental atunci când faci o poză de înaltă calitate.

  În background, video-ul este asociat cu fotografia încă de atunci când aceasta este salvată în Photos Library de către utilizator. Totuşi, dacă nu vrei să utilizezi funcţia, aceasta poate fi dezactivată cu uşurinţă prin apăsarea iconiţei cu 3 cercuri concentrice din partea de sus a ecranului.

  Care este diferenţa între Live Photo şi un video normal

  Funcţia Live Photo îţi va permite să captezi momente scurte din viaţa ta, care să fie stocate în ceva mai mult decât simple imagini, dar nici chiar într-un video.

  Un aspect negativ ar fi acela că, dacă alegi să utilizezi funcţia tot timpul, fiecare poză va presupune un spaţiu de memorie aproape dublu faţă de o fotografie normală pe iPhone-ul personal.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here