More

  Apple creează primul Centru de Dezvoltare iOS din Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple anunţă astăzi crearea primului Centru de Dezvoltare iOS din Europa.

  Acesta va fi construit în Italia şi le oferă studenţilor posibilitatea de a-şi pune în aplicare aptitudinile şi pregătirea pentru dezvoltarea aplicaţiilor iOS pentru cel mai inovativ şi răsunător ecosistem.

  Centrul de Dezvoltare iOS va avea sediul la o instituţie parteneră din Naples, va susţine profesori şi va furniza o planificare specializată pentru pregătirea a mii de viitori dezvoltatori care vor contribui la dezvoltarea comunităţii Apple.

  În plus, Apple va lucra cu partenerii din Italia pentru a livra pregătirea de dezvoltare necesară completării curriculumului şi creării suplimentare de oportunităţi pentru studenţi. Apple se aşteaptă să extindă programul şi în alte ţări din lume.

  „Europa este casa celor mai creativi dezvoltatori din lume şi suntem încântaţi să ajutăm generaţiile următoare de anteprenori din Italia să îşi dezvolte aptitudinile pentru a avea succes”, spune Tim Cook, CEO Apple. „Succesul fenomenal al App Store este una dintre forţele cheie din spatele a peste 1.4 milioane de locuri de muncă pe care Apple le-a creat în Europa şi prezintă oportunităţi nelimitate pentru persoane de orice vârstă şi din orice arie de afacere, de toate dimensiunile, de pe continent.”

  În Italia, peste 75.000 de locuri de muncă sunt atribuite App Store, iar comunitatea de dezvoltatori este răsunătoare. Musement, lansat în 2013, este disponibil acum în 7 limbi şi 300 de oraşe din 50 de ţări, făcându-le oamenilor mai uşoară experienţa călătoriilor şi excursiilor.

  Robert Macina, CEO şi fondator Qurami declară că „Inovaţia continuă a Apple ne inspiră să creăm cele mai bune experienţe mobile şi să le facem vieţile consumatorilor noştri ceva mai uşoare. Ecosistemul de aplicaţii Apple este prezentatorul afacerii noastre, iar dezvoltarea sistemului de operare Apple ne-a permis să aducem mai uşor şi mai rapid experienţa Qurami la utilizatorii de iPhone, iPad şi Apple Watch.”

  Apple plănuieşte să extindă programul şi în alte ţări din lume.   VIA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.