More

  Microsoft: Jocurile Xbox One retrocompatibile nu vor mai fi lansate lunar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a anunţat schimbări majore la modul în care va lansa jocurile Xbox One, care vor beneficia de retrocompatibilitate.

  Compania nu va mai lasa jocurile în tranşe, lunar, aşa cum obişnuia să o facă din noiembrie 2015, atunci când a lansat şi proiectul de retrocompatibilitate. Acum, Microsoft va lansa jocurile pe măsură ce sunt finalizate.

  În loc să avem o lansare lunară, jocurile vor fi disponibile de îndată ce vor primi acordul inginerilor şi al publicistului„, a spus un reprezentant Microsoft.

  Ultimul calup de jocuri a avut un număr de 10 titluri, între care se regăseşte SoulCaliber şi Sam and Max, un joc cu detectivi.

  Unul dintre cele mai importante jocuri care primesc retrocompatibilitate este The Witcher 2: Assassins of Kings. Nici nu trebuie să deţii jocul original pentru a rula pe Xbox One sau pe Xbox 360. Jocul Witcher 2 poate fi descărcat GRATUIT de pe site-ul xbox.com, până pe 5 februarie 2016.

  Jocul poate fi descărcat gratuit pentru cei care locuiesc în SUA, Marea Britanie, Canada, Franţa sau Germania.

  Această schimbare a fost primită cu bucurie de către utilizatorii consolei Xbox One. Lansarea jocurilor pe măsură ce acestea sunt optimizate înseamnă că inginerii de la Xbox se pot ocupa şi de jocurile de pe lista de dorinţe.

  Microsoft a confirmat retrocompatibilitatea pentru jocurile CoD: Black Ops, Bioshock Infinite şi Halo Wars, dar, cu toate acestea, sunt numai trei jocuri dintre 20 cele mai cerute jocuri, prezente pe lista de dorinţe.

  Nu există nicio informaţie cu privire la Skyrim sau Red Dead Redemption, iar Fallout 3 este pe primul loc de pe lista celor mai dorite jocuri care să beneficieze de retrocompatibilitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.