More

  LG G5: Primele imagini care confirmă designul flagship-ului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orice informaţie pe care o primim în ultima perioadă de la diferite surse neoficiale, ne fac să ne punem câte un semn de întrebare. Spre exemplu, astăzi se pare că avem o confirmare a designului LG G5.

  Sincer, este destul de greu să îţi dai seama de acest lucru, dar până la proba contrarie, nu ne rămâne decât să analizăm detaliile pe care le avem în prezent.

  O sursă a trimis redacţiei Droid Life un set de fotografii pe care le poţi vedea mai jos, pretinzând că avem în faţă un prototip LG. Ar putea fi chiar LG G5 pe care aşteptăm să îl vedem la MWC în numai o lună de zile de acum înainte sau ar putea fi orice altceva.

  Este evident că privim un telefon „care nu este de vânzare”, care a fost plasat într-o carcasă pentru a-i ascunde identitatea, câtă vreme trece printr-o serie de teste. Nu există niciun însemn LG, dar acest lucru nu înseamnă că nu este un telefon LG.

  În urmă cu numai o lună de zile, un utilizator Reddit a precizat că se află în posesia unui LG într-o carcasă, a enumerat o serie de specificaţii, după care a dispărut fără urmă. Fotografia pe care o postase acesta aduce destul de bine cu spatele dispozitivului pe care îl avem în imaginile de mai jos.

  fWdOaLf

  Dacă analizăm imaginile de mai jos, vom constata că este confirmată prezenţa camerei duale despre care umblă zvonuri de ceva vreme, iar designul se potriveşte destul de bine cu imaginea celor de la CNet, care pretinde să fie dispozitivul real.

  3 5 4 2 1

  Potrivit raportului VentureBeat, pe care l-am adus în discuţii săptămâna trecută, sub cameră LG G5 avem un senzor de amprentă, care este confirmat încă o dată de imaginile de astăzi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.