More

  Utilizatorii LG G4 lansează o petiţie de soluţionare a bootloop-ului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ultimele luni de zile, mai mulţi utilizatori LG G4 de pe tot globul s-au plâns cu privire la un bootloop misterios care afectează dispozitivul.

  Din motive necunoscute, LG G4 îşi face reboot aleatoriu şi rămâne într-un bootloop cu nici o posibilitate clară de remediare. O petiţie a fost creată în acest sens pentru ca utilizatorii să primească o poziţie oficială din partea companiei LG cu privire la problema în cauză.

  Petiţia a fost creată cu menirea de a forţa LG cel puţin să recunoască problema, dar şi pentru a institui o schemă de înlocuire gratuită pentru toate modelele G4 afectate.

  Potrivit celui care a iniţiat petiţia, Santigo Archila, problema afectează toate dispozitivele G4, nu doar anumite dispozitive sau modelele regionale. Potrivit lui Archila, răspunsul pe care l-a avut LG până acum nu a fost acceptat.

  Plângerile cu privire la această problemă au circulat pe internet încă din luna septembrie a anului trecut, iar unii furnizori au recunoscut problema ca pe „o problemă luată la cunoştinţă”, dar LG se pare că nu s-a ocupat de neplăcere într-o manieră care să dea rezultate.

  Unii utilizatori au avut dispozitivele înlocuite în timp ce altora li s-a spus că numărul modelului nu este eligibil pentru reparare sau înlocuire.

  Când a fost descoperită problema, se credea că aceasta afectează doar primele unităţi G4 (produse înainte de octombrie 2015 şi era o problemă de hardware legată de plăcile de bază despre anumite variante). Totuşi, plângerile cu privire la bootloop-urile întâmplătoare au persistat, cu utilizatori şi furnizori afectaţi, fără vrei soluţie simplă.

  Dacă deţii un LG G4 care prezintă o astfel de problemă, indicat ar fi să contactezi retailerul sau compania LG. De regulă, situaţiile particulare au şanse mai mari de soluţionare. Dacă ai suspiciuni cu privire la ce ar putea să provoace acest bootloop, lasă un comentariu în căsuţa de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.