More

  Apple anunţă că a ajuns la un miliard de dispozitive active

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple tocmai a lansat cifrele pentru primul trimestru din 2016, raportând rezultate „record” de 75.9 miliarde de dolari venituri și 18.4 milioane de dolari profit.

  Cu toate acestea, pe lângă datele normale, Apple a furnizat o statistică nouă, pe care până acum nu a mai împărtăşit-o: numărul de dispozitive active şi funcţionale.

  Compania spune că a contabilizat 1 miliard de dispozitive, în care intră şi iPhone, iPad, Mac, iPod touch, Apple TV şi Apple Watch. Apple a colectat aceste date de la dispozitivele care au apelat la unul dintre serviciile sale, în ultimele 90 de zile.

  Serviciile pe care le oferim au cunoscut o accelerare a adoptării de către clienţi în cursul acestui trimestru, iar dispozitivele care au instalat diferite servicii au ajuns la 1 miliard„, a declarat Tim Cook.

  În perioada primului trimestru al anului 2015, Apple a anunţat că a atins numărul de 1 miliard de dispozitive iOS vândute, iar acum, că au 1 miliard de dispozitive active este un prag important pentru companie.

  În timpul prezentării cifrelor, CFO Apple, Luca Maestri, a spus că Apple a cunoscut o creştere de la an la an de 25%, în ceea ce priveşte numărul dispozitivelor active.

  Luca Maestri a declarat pentru Financial Times că serviciile adresate corporaţiilor nu sunt evaluate corect, mai ales în ideea în care există această bază de dispozitive active pe piaţă, care au acces direct şi imediat la App Store şi iTunes.

  Avem un număr imens de dispozitive care interacţionează cu serviciile furnizate de Apple, iar acest număr este într-o continuă  creştere„, a declarat Maestri. „Dacă stai să pui în context modul în care serviciile de internet destinate afacerilor sunt cuantificate, este foarte clar pentru toţi că aceste servicii nu sunt evaluate corect„.

  Apple urmează să publice cifrele din primul trimestru al anului 2016. Foto

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.