More

  Lansarea Samsung S7 aduce cu ea un program de upgrade Galaxy

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un raport din Coreea de Sud pretinde că Samsung plănuieşte să lanseze programul de upgrade Galaxy o dată cu lansarea Galaxy S7 ce va avea loc în luna martie.

  Programul va fi asemănător cu programul de upgrade folosit de Apple, în care un telefon poate fi închiriat, în loc de cumpărat, şi actualizat o dată pe an.

  Zvonul vine de la Electronic Times, o publicaţie sud-coreeană, dar nu oferă prea multe detalii, în special în ceea ce priveşte posibila asemănare cu serviciul Apple.

  Dacă ar fi să ne inspirăm din programul de actualizare iPhone de la Apple, un raport Fortune arată că costurile unui astfel de program ajung să fie aproximativ la fel ca atunci când achiziţionezi un telefon cu banii jos, iar ambele opţiuni sunt mult mai scumpe decât un contract standard de 2 ani de zile.

  Preţul de revânzare a unui iPhone second hand este mult mai mare decât cel al unui dispozitiv Galaxy. Aşadar, după 2 ani de utilizare al dispozitivului mobil, dacă vorbim de iPhone, ai şanse mai mari să iei bani mai mulţi pe el dacă îl vinzi, în vreme ce valoarea telefonului Galaxy va scădea considerabil.

  Oricum, nu avem suficiente detalii încât să putem să ne dăm seama cum va funcţiona exact un astfel de program, dar aşteptăm cu interes prezentarea flasgship-ului smartphone Samsung Galaxy S7, care va avea loc, potrivit zvonurilor, la Mobile World Congress 2016.

  Tot atunci avem posibilitatea să aflăm mai multe informaţii cu privire la serviciul de upgrade Galaxy.

  Ai fi interesat de un program upgrade Samsung? Crezi că este mai ofertant decât ceea ce primeşti de la furnizorii de servicii mobile? Lasă părerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.