More

  Joe Belfiore prins cu un iPhone: Motivul pentru care nu foloseşte Windows Phone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu este pentru prima dată când un reprezentant al unei companii de tehnologie este dat de gol că utilizează un dispozitiv mobil al produs de un competitor.

  Ultimul subiect în cauză este nimeni altul decât vice-preşedintele Microsoft, Joe Belfiore, care se ocupă de proiectul Windows Phone.

  Joe Belfiore a avertizat fanii Windows Phone cu privire la documentarea în amănunt în ceea ce priveşte Android gear şi iPhone-urile în lunile ce urmează. În cele din urmă, reprezentantul Microsoft este într-o perioadă de pauză prelungită şi „trebuie să îşi ţină prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape”.

  „Este foarte important pentru mine să înţeleg produsele precum iPhone sau telefoanele Android, care reprezintă competiţia pentru Windows Phone. În cele 9 luni de absenţă, am o posibilitate imensă şi neobişnuită să ajung să cunosc aceste produse în profunzime-

  Pentru a înţelege beneficiile şi piedicile unui ecosistem complet precum Windows, Android, iOS, trebuie să trăieşti în ele.

  Trebuie să simţi punctele tari şi punctele forte, să fii dezamăgit şi încântat şi poţi face acest lucru doar „jucându-te” cu un dispozitiv pentru câteva zile. Trebuie să înveţi sistemul de operare, să încarci poze, să foloseşti aplicaţii şi unelte … toate acestea.”, explică Joe Belfiore motivul pentru care utilizează alte dispozitive decât pe cele ale companiei pe care o reprezintă.

  Date fiind toate aceste aspecte, „ar fi o nebunie să nu” folosească un iPhone cât timp este plecat.

  Argumentele sale au, desigur, sens, şi nu avem niciun dubiu că fiecare executiv al competitorilor nu face la rândul să acelaşi lucru. Motivele pentru care aceştia nu sunt văzuţi folosind un alt dispozitiv decât unul creat de compania la care activează ar putea ţine pur şi simplu din considerente de PR.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.