More

  Test Mandala: Află care este al 5-lea element şi cum te poţi folosi de acesta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Învaţă să te cunoşti mai bine prin intemediul Mandalelor. Ai idee cât de multe lucruri pot dezvălui acestea despre tine? Pentru astăzi, am pregătit o modalitate interesantă prin care să reuşeşti să afli cele mai ascunse detalii şi dorinţe.

  Pasul 1: Alege o mandala din cele 6 de mai sus.

  Pasul 2: Găseşte răspunsul la întrebări în descrierile de mai jos.

  #1 Putere – Eşti o persoană echilibrată, care nu se pierde cu firea în faţa celor din jur şi care reuşeşte să îşi canalizeze puterile şi energiile pentru a obţine tot ce este mai bun. Eşti capabil să te concentrezi profund şi să găseşti soluţiile corecte. Dacă ai ales această mandala înseamnă că aspiri la armonie şi dezvoltare personală, iar oamenii din jurul tău te consideră o persoană puternică.

  #2 Intuiţie – Această mandala defineşte energiile prezente, care te determină să iei deciziile de moment, bazate preponderent pe intuiţie. Cei din jur te văd ca pe o persoană senzuală, uneori imprevizibilă, dar la care pot apela indiferent de probleme, pentru că eşti capabil să iei cele mai bune decizii într-un interval de timp foarte scurt.

  #3 Acţiune – Eşti o adevărată roată a norocului şi reuşeşti să atragi oameni şi evenimente de care ai nevoie în viaţa ta. Mandala acţiunii te influienţează să te laşi purtat de val pentru a reuşi să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Cei din jurul tău sunt surprinşi despre cât de uşor poţi să trăieşti şi sunt fascinaţi de zâmbetul tău.

  #4 Apă – Eşti o persoană care ţinteşte sus de tot şi ai o intuiţie foarte dezvoltată, lucru ce îi atrage foarte mult pe cei de lângă tine. Mai mult decât atât, oamenii apelează la tine pentru că eşti înţelept şi dai senzaţia că ai răspunsurile la toate întrebările. Totuşi, nu te lăsa copleşit de popularitatea care te înconjoară, recomandat este să rămâi în permanenţă cu picioarele pe pământ.

  #5 Renaştere – Ai trecut prin numeroase momente dificile în ultima perioadă, iar acum tot ce vrei să faci este să renaşti din propria-ţi cenuşă ca pasărea Pheonix. Pe zi ce trece eşti mai puternic şi realizezi ce contează că adevărat pentru tine. Cel mai important este că te simţi purificat pe interior, iar asta te va sprijini în deciziile pe care le vei lua pe viitor.

  #6 Armonie – Dacă ai ales mandala 6, consideri că armonia este cea care îţi guvernează viaţa. În plus, nu ţi se pare deloc dificil să găseşti calea cea buna, dar cel mai important este că ai capacitatea de a anticipa evenimentele. Eşti foarte apropiat de natură şi te simţi una cu aceasta. Foarte multe persoane te consideră o persoană specială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.