More

  Facebook pregăteşte o nouă funcţie de traducere, ideală pentru admini

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook testează o nouă funcţie pentru adminii paginilor, care să le permită acestora să scrie mai multe versiuni ale unei postări, în limbi diferite.

  Astfel, rezultatul final este livrat în funcţie de cât este de relevant este subiectul pentru utilizator şi de setările stabilite de acesta.

  Deşi există deja funcţia de auto-translate pentru persoanele care vor ca statusurile să fie postate în limba maternă, acestea nu sunt întotdeauna cele mai clare şi corecte şi tind să piardă din nuanţa unei postări gândită şi scrisă cu multă sârguinţă.

  1

  Acum, totuşi, adminii paginilor pot începe să transpună aceeaşi postare în limbi diferite. Din nou, pentru a clarifica, aceasta nu este o funcţie de auto-translate pentru cititori, este capacitatea de a schimba conţinutul pe care o postare o arată, în funcţie de fiecare limbă în parte.

  2

  O dată stabilită această funcţie, vei vedea sugestiile de îndată. După ce o postare a fost publicată, poţi chiar să o editezi de câte ori consideri că este necesar sau poţi adăuga oricând o limbă nouă.

  3

  Pentru moment, această funcţie nu este disponibilă pentru toate paginile, dar nu este exclus ca în perioada ce urmează să primim un anunţ oficial din partea reprezentanţilor oficiali Facebook.

  Facebook anunță, de asemenea, modificări la algoritmul care afișează postările în News Feed-ul utilizatorilor. Potrivit unui articol postat pe blogul companiei, vor fi afișate cu prioritate postările care oferă conținut relevant utilizatorilor, cu care aceștia vor dori să interacționeze mai mult. VIA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.