Nintendo vinde acum mai multe figurine decât jocuri

Mădălina Gănescu
- 3.02.2016, 17:33 în Gaming
0

SHARES

Ultimele rezultate financiare făcute publice de Nintendo arată că compania tocmai a găsit o nouă găselniţă în vânzarea de figurine care îţi permit să controlezi personajul preferat via NFC în unele dintre cele mai populare jocuri ale sale.

Deşi aceste nu sunt neapărat pentru gameplay, vândute la preţul de 12.99 dolari bucata, cu siguranţă şi-au găsit un loc în inima fanilor Nintendo. Poate chiar şi simplu fapt că sunt aşezate pe birou, lângă calculator, le oferă satisfacţie fanilor jocurilor Nintendo.

Totuşi, nu caracterele noi sunt cele care captează atenţia publicului, ci figurinele vechi, care cel mai probabil, multora le aduce aminte de copilărie. În America de Nord, Link este cel mai bine vândut de pe lista Amiibo, urmat de Browser şi o versiune cartoon a Link.

În Europa, Mario este cel care ţine capul listei, urmat, din nou, de prietenulLink, care sărbătoreşte cea de-a 30-a aniversare anul acesta.

Primul joc Nintendo pentru smartphone este programat să fie lansat în martie 2016. Aceasta este numit „Miitomo” şi pare a fi mai degrabă o aplicaţie pentru comunicare decât un joc.

Pentru cei care au aşteptat un joc „Super Mario” sau „Pokemon”, se pare că trebuie încă jucat jocul aşteptării.

Există încă alte 5 jocuri pe care Nintendo se pare că le va lansa pentru smartphone-uri, în parteneriat cu DeNA, aşa cum a mai anunţat Noobz în luna martie, anul trecut, dar acestea vor apărea cel mai probabil în martie 2017.

VIA

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!