More

  Câţi bani fac Apple, Google şi Facebook pe secundă, respectiv pe minut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Companiile de tehnologie fac „o căruţă de bani”. De fapt, în termeni de capitalizare a pieţei, Apple, Alphabet, Microsoft şi Facebook se bat acum, deşi pare incredibil, cu companiile de petrol.

  Da, aşa cum ai citit, companiile de tehnologie sunt mai mari decât cele de petrol şi poţi vedea cât de mulţi bani câştigă acestea în fiecare secundă, dacă este să analizezi informaţiile furnizate de Penny Stocks Lab.

  Combinate, Apple, Google, Microsoft şi Facebook, fac un profit de 2,000 de dolari pe secundă sau peste 140,000 de dolari pe minut. Desigur, nu toate companiile sunt la fel, iar Apple se bucură de un procent de 50% din profit.

  Aşa cum poţi sesiza din graficul de mai jos, Twitter, Pandora şi Yelp se străduiesc din greu să se menţină pe linia de plutire.

  Bătălia giganţilor de pe internet – Acumularea averilor în timp real


  Click above to view the full version [h/t PennyStocks.la].

  Unii oameni sunt de părere că acumularea de averi în Silicon Valley începe să provoace o problemă pentru economia globală, în vreme ce alţii cred că, fără doar şi poate, companiile de tehnologie ar trebui să plătească mai multe impozite pentru profiturile lor.
  Unii experţi suspectează că motivul pentru care profiturile Twitter sunt în zona roşie se datorează faptului că firma utilizează un procent ridicat din veniturile sale pentru compensarea pe bază de acțiuni, care se scufundă în cheltuielile lor, a raportat TheMotelyFool.com.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.