More

  Taylor Swift va lansa un joc pentru smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cântăreaţa internaţională Taylor Swift a reuşit să cucerească multe „teritorii” în cariera sa şi acum este pe punctul de a pătrunde şi pe piaţa de gaming, lucru la care mulţi dintre noi nici nu ne-am fi aşteptat.

  Taylor a încheiat un parteneriat cu Glu Mobile, aceeaşi companie care a creat aplicaţiile pentru Kim Kardashian şi Katy Perry, pentru a dezvolta un nou joc pentru smartphone.

  Jocul va fi lansat la nivel global spre finalul anului 2016, iar acestea ar cam fi informaţiile date publicităţii, cel puţin pentru moment.

  CEO-ul Glu, Niccolo de Masi a declarat că: „Glu îşi ia angajamentul să creeze elemente de gameplay cum nu au mai existat vreodată, care vor utiliza creativitatea cântăreţei Taylor Swift. În consecinţă, vom investi tot timpul necesar pentru dezvoltare, pentru a ne asigura că această inovaţie va fi realizată.”

  Swift este cunoscută pentru generozitatea sa şi modul în care comunică cu fanii săi, fapt ce va ajuta la atragerea unui capital de simpatie semnificativ mai mare din partea acestora.

  Nu este exclus ca artista internaţională să utilizeze platforma pentru a scoate la iveală bătălia pentru dreptatea artiştilor pe care o duce în viaţa reală.

  Taylor Swift şi-a retras întregul catalog de pe Spotify în anul 2014, spunând că serviciul de streaming subevalua cântăreţii şi munca depusă de aceştia, plătindu-le mai puţin de 1 dolar per piesă.

  De asemenea, Swift şi-a retras albumele şi de pe Apple Music, când acesta şi-a lansat propriul serviciu de streaming gratuit şi nu le oferea nimic artiştilor pentru munca lor.

  În cele din urmă, Apple a câştigat procesul în faţa artistei şi a venit cu propunerea să transmită 1989 World Tour al acesteia exclusiv pe Apple Music.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.