More

  Tastatura care îţi permite să personalizezi comenzile jocurilor preferate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech a lansat astăzi tastatura mecanică RGB full-size Logitech® G810 Orion Spectrum, care integrează tehnologia de vârf și stilul de construcție într-un design unic pentru a oferi performanțe ridicate experienței de joc.

  Noul model Logitech G810 Orion Spectrum RGB vine la pachet cu switch-urile mecanice Romer-G care oferă o viteză cu 25% mai mare decât a oricărei alte tastaturi mecanice standard, împreună cu comenzi media dedicate și iluminare RGB personalizată.

  Design inovator pentru adevărata performanță

  Fiecare aspect al tastaturii, de la cele mai mici detalii, precum textura mată și cablul rezistent, împletit, și până la detaliile cele mai complexe precum iluminarea RGB sau switch-urile mecanice foarte rapide Romer-G fac din acest model o adevărată tastatură cu o construcție precisă.

  (RGB)-G810 Raylan_TopDown Blue Keys_US

  Switch-uri și comenzi ultra rapide Romer-G

  Tastatura Logitech G810 Orion Spectrum vine echipată cu deja binecunoscutele switch-uri mecanice ultra rapide Romer-G care oferă un timp de răspuns aproape instant înregistrând o viteză cu până la 25% mai rapidă decât orice alte taste mecanice de pe piață la ora actuală.

  Cu un punct de acționare de numai 1,5mm, tastele mecanice Romer-G primesc mult mai repede comenzile și reușesc să ajute orice utilizator oferindu-i un avantaj clar în jocurile competitive unde fiecare milisecundă contează. G810 Orion Spectrum rezistă la 70 de milioane de apăsari, ceea ce reprezintă o valoare cu 40% mai ridicată față de orice altă tastatură standard de pe piața perifericelor.

  (RGB)-Raylan _TopDown_LightBleed

  Iluminare RGB personalizabilă

  Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS) selectați și personalizați fiecare tastă în parte alegând dintr-un spectru de 16,8 milioane de culori. Sincronizarea G810 Orion Spectrum cu alte produse Logitech G este de asemenea facilă. Utilizatorii pot personaliza taste prin intermediul culorilor întocmai pentru a ține evidența diferitelor comenzi sau configurări.

  Iluminarea centrală permite de asemenea accesarea și identificarea tastelor mult mai ușoara în condiții de întuneric. LGS vine prestabilit cu variante diferite de iluminare pentru peste 300 de jocuri, astfel încât personalizarea este extrem de facilă.

  Comenzi media ușor de accesat

  Modelul Logitech G810 Orion Spectrum vine echipat cu taste media dedicate care dețin funcția de a reda, a pune pauză sau a întrerupe sonorul atât pentru clipurile video cât și pentru muzica. Aceste comenzi permit folosirea lor pe durata oricărui joc fără a mai întrerupe sesiunile și misiunile aflate în derulare. Utilizatorii pot folosi de asemenea butonul roller din partea dreapta sus a tastaturii pentru a controla volumul sau pentru a schimba melodiile.

  (RGB)-G810 Raylan_SideProfile_US

  Personalizare completă

  Obțineți controlul complet al tastaturii G810 Orion Spectrum prin intermediul LGS. Personalizați comenzile jocurilor preferate prin intermediul tastelor personalizabile sau creați comenzi macro pe tastele F1-F12. Controlul iluminării RGB este de asemena posibil pentru a determina în funcție de diverse situații ce taste sunt dezactivate în timpul jocului.

  Preț și disponibilitate

  Tastatura G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming va putea fi disponibilă în Europa de la mijlocul lunii februarie 2016 la un preț recomandat de 189 EUR.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.