More

  Samsung Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus: 8,500 mAh, dar transformi telefonul într-o cărămidă

  Termenul „cărămidă” este folosit de regulă atunci când discutăm despre dispozitive care sunt mai mari decât media.

  Astăzi facem referire la bateria externă a celor de la ZeroLemon, gândită special pentru Note 5 şi Samsung Galaxy S6 Edge Plus.

  Compania a creat o baterie cu o capacitate foarte mare, dar acest lucru a atras după sine un design „ca din topor” pentru dispozitivele lansate de gigantul tech din Coreea de Sud.

  Ştim cu toţii, bateriile celor două dispozitive Samsung, Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus, sunt destul de ofertante pentru performanţele telefonului, mai ales în urma ultimelor actualizări ale sistemului de operare, dar asta nu înseamnă că 3,000 mAh sunt suficienţi pentru o zi solicitantă.

  Carcasa gândită de cei de la Zero Lemon are o grosime de 21.1 mm şi cântăreşte 218 grame fără telefon. Totuşi, dacă nu îţi poţi dezlipi mâna de pe telefon indiferent de locul în care te afli şi nu ai timp să laşi dispozitivul la încărcat, aceasta poate fi soluţia ideală pentru tine.

  Galaxy-Note-5-8500mAh-Black-034aa-840x630

  Imaginează-ţi cum ar fi să ai la dispoziţie zilnic 11,500 mAh care să îţi permită să vorbeşti la telefon şi să navighezi pe internet fără să te ia palpitaţiile că procentul bateriei scade văzând cu ochii.

  Preţul unui astfel de accesoriu pentru flagship-urile Note 5 şi S6 Edge Plus este de 59,99 de dolari, dar pentru moment poate fi găsit doar pe Amazon.

  Ai fi tentat să utilizezi o astfel de bateriei sau consideri că dispozitivul tău mobil este deja mult prea mare pentru ce vrei să faci cu el.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here