Ce presupune o şedinţă foto cu bebeluşi

Mădălina Gănescu
- 7.02.2016, 10:21 în Cultura
0

SHARES

Ştii acele fotografii cu bebeluşi care devin viral pe internet într-un timp foarte scurt? Exact, este vorba de imaginile în care confunzi foarte uşor un copil cu un bibelou de porţelan.

Astăzi îţi prezentăm un video care ilustrează foarte clar ce presupune realizarea unor astfel de „amintiri vii”, aşa cum îmi place să le spun.

Vei vedea cine se află în spatele unui album de colecţie cu cele mai pure, lipsite de inhibiţii şi pline de viaţă fiinţe de pe pământ şi vei reuşi să „furi” câteva idei pentru şedinţa foto pe care urmează să o faci cu cel mic, de îndată ce îl vei aduce acasă de la maternitate.

Copii se dezvoltă extrem de rapid, în primele luni de viaţă dorm cel mai mult, iar apoi nu mai ai loc de jucăriile lor prin casă. Timpul zboară cum nu ne-am fi imaginat vreodată, iar o dată cu el se pierd şi unele momente din copilăria pruncului tău.

De aceea, o şedinţă foto a devenit o necesitate, dacă nu chiar un lucru obligatoriu pentru părinţii din epoca modernă. Există fotografi care pot fi alături de tine şi de copilul tău încă din timpul sarcinii, surprinzând emoţii de la nerăbdare, la extaz, împlinire, curiozitate şi uşurare.

Nu este uşor deloc să realizezi o şedinţă foto cu bebeluşi, trebuie să fii intuitiv, să ţii în permanenţă ochii deschişi şi să încerci să stabileşti o legătură atât cu părinţii, cât şi cu ce mici.

Ana Brandt este fără doar şi poate un artist care ştie şi poate să îţi adune cele mai frumoase momente din primele zile de viaţă ale copilului, iar o mostră din ceea ce reuşeşte fotograful profesionist să facă poţi vedea chiar în imaginile ce urmează.

Dacă eşti curios să afli mai multe din culisele realizării unei şedinţe foto cu bebeluşi, vizitează canalul de YouTube al Anei şi abonează-te la tutorialele ei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!