More

  Foloseşte realitatea virtuală pentru a învinge frica de a vorbi în public

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În curând vei fi nevoit să susţii o prezentare în faţa unui auditoriu? Este destul de complex procesul de transmitere a gândurilor în faţa unui grup de persoane, în mod special dacă eşti o fire emotivă, care preferă să îşi exprime ideile în scris.

  O nouă aplicaţie Android pentru Google Cardboard are menirea de a te ajuta să treci peste orice fel de frică legată de vorbirea în public, prin faptul că te pune în faţa unei audienţe virtuale.

  Public Speaking pentru Cardboard îţi permite să alegi între două locaţii – o cameră mică pentru conferinţe şi un auditorium mare – cu membrii audienţei în mişcare şi cu zgomot ambiental pentru a stimula experienţa vorbirii la scenă deschisă.

  De asemenea, poţi adăuga propriile slide-uri de prezentare în aplicaţie, astfel încât acestea să apară pe un ecran mare în spatele scenei. În plus, există şi un ecran care să te ajute să ţii cont de trecerea timpului. O dată ce ţi-ai pregătit discursul, poţi exersa ceea ce ai de făcut, ori de câte ori este necesar pentru a învinge în cele din urmă frica.

  Această practică este mult mai bună decât vorbitul în faţa oglinzii cu o serie de notiţe în mână, de vreme ce cea de-a doua metodă te pune faţă în faţă cu tine, nu cu publicul în faţa căruia vei susţine un discurs.

  Lucrurile funcţionează mult mai bine şi experienţa este mult mai apropiată de realitate dacă utilizezi un dispozitiv Cardboard, pentru că vei avea mâinile libere şi vei putea să gesticulezi în timpul discursului, pentru a da greutate celor spuse.

  bunnnn

  Încă se lucrează la aplicaţie, pentru a îmbunătăţi animaţiile cu audienţa şi reacţiile sale, ca de altfel şi ambianţa. Public Speaking va fi gratuită şi în curând va fi disponibilă pentru versiunile iOS.

  Dacă ai programată o prezentare în faţa unui auditoriu, aceasta este cu siguranţă o modalitate prin care vei reuşi în cele din urmă să scapi de frică, pentru a putea transmite publicului mesajul cât mai clar, corect şi concis.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.