More

  Apple îţi va instala perfect un nou ecran protector pe iPhone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând de miercuri, fiecare Apple Store din Statele Unite ale Americii va aplica ecrane de protecţie Belkin pe iPhone-uri.

  În vreme ce Apple Store a vândut şi instalat folii de protecţie a ecranelor în trecut, angajaţii Apple Store au fost instruiţi recent să folosească un nou aparat de aplicare a ecranului protector Belkin, care previne formarea bulelor de aer şi imperfecţiunilor provocate de praf, care apar de regulă atunci când folia este aplicată incorect.

  Serviciul este disponibil doar pentru iPhone-urile care au fost lansate în ultimii 2 ani de zile: iPhone6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. Acesta poate, de asemenea, să fie aplicat pe iPhone-urile cumpărate din alte surse decât de la producător.

  Din păcate, dispozitivele de aplicare a ecranelor protectoare nu funcţionează şi în cazul iPhone 5s sau a modelelor precedente.

  Trebuie precizat că dispozitivele funcţionează exclusiv cu ecrane de protecţie Belkin, aşa că alte branduri de ecrane protectoare nu deţin suport. Angajaţii Apple Store pot aplica manual alte tipuri de ecrane protectoare.

  Ecranele pentru protecţie Belkin costă în jur de 35 de dolari în Apple Store, iar instalarea lor se face gratuit.

  Cel mai mare avantaj al ecranelor protectoare de la Belkin este că acestea vor fi aplicate „corect”, de un profesionist care a fost instruit să facă asta gratuit. Orice persoană care şi-a instalat de una singură un ecran până acum ştie că procesul este unul înşelător.

  Momentan, nu avem informaţii cu privire la utilizarea unui astfel de dispozitiv pentru aplicarea ecranelor de protecţie şi în Apple Store-urile din Europa, respectiv România, dar vom reveni cu informaţii de îndată ce acestea vor fi oficiale.

  Dacă vrei să vezi cum funcţionează procesul de aplicare al ecranului protector pe un iPhone, aruncă o privire pe video-ul de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.