More

  Samsung prezintă viziunea asupra viitorului ecranelor digitale la ISE 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Anul acesta, la ISE 2016, Samsung Electronics Co., Ltd. își expune portofoliul de soluții profesionale de afișaj digital. Evenimentul se va desfăşura în Amsterdam, Olanda și este de așteptat să atragă peste 60.000 de vizitatori și exponanți.

  Ilustrând conceptul „Inovația la nivelul următor”, Samsung va prezenta o gamă de ecrane optimizate pentru retail, hoteluri, soluții de birouri, divertisment și alte industrii. Vizitatorii ISE vor putea afla toate detaliile despre viziunea Samsung asupra viitorului ecranelor inteligente.

  „Samsung produce cele mai avansate și performante ecrane de afișaj digital, astfel că inovăm continuu pentru a dezvolta cea mai bună tehnologie și pentru a le oferi partenerilor noștri noi posibilități prin care, la rândul lor, să le ofere clienților experiențe personalizate,” a declarat Seog-gi Kim, Vicepreședinte Senior Visual Display Business, Samsung Electronics.

  „Suntem încântați să ne prezentăm viziunea asupra viitorului ecranelor digitale la ISE 2016. Portofoliul nostru complet de ecrane digitale și cea mai avansată tehnologie vor oferi noi posibilități pentru redarea conținutului interactiv.”

  Portofoliul Samsung include video wall-uri de mărimi mari și ecrane LED, precum și ecrane OLED transparente sau ecrane oglindă, ideale pentru retaileri. Toate acestea le vor arăta vizitatorilor avantajele mediilor de vizualizare captivante, cu funcții de informare, dar și felul în care acestea implică și mențin clienții interesați, stimulând procesul de achiziție.

  Afișaj digital pentru exterior

  Soluțiile Samsung de afișaj exterior le permit companiilor să afișeze conținut captivant și ușor de observat, chiar și în condiții de mediu dificile. Ecranele Samsung pentru exterior, printre care se numără și  modelul OH55D, au integrate sisteme de încălzire și de răcire, pentru a funcționa la capacitate maximă chiar și în condiții de temperatură extremă, între -30 și 50oC. În plus, modelul OH55D dispune de certificare IP56, pentru a preveni degradările cauzate de apă și praf.

  Fiind simplu de instalat, modelul OH55D menține o luminozitate constantă de 2,500 nits și un raport de contrast de 5.000:1. Mai mult, având integrat un senzor automat care ajustează setările de luminozitate în timp real, retailerii știu mereu că mesajul lor va fi observant, fără să fie afectat de lumina din jur și fără consum inutil de energie.

  Outdoor Signage Usage-1

  Video wall-uri profesionale

  Optimizate pentru o multitudine de scenarii de folosire în interior pentru activități ale retailerilor sau mediului corporate, video wall-urile Samsung UD55E-A cu ramă subțire (3,5mm) încorporează tehnologia avansată de management a imaginilor, pentru a reda conținutul la un nivel de claritate superior.

  Fiecare ecran de video wall UD55E-A trece prin procese stricte de calibrare pentru a preveni dereglările de luminozitate și culoare. De asemenea, acesta este primul video wall din industrie ce dispune de porturi DP 1.2 și HDMI integrate și redă inclusiv conținut UHD.

  Vizitatorii ISE 2016 pot vedea in premieră cel mai subțire video wall din industrie. Ecranul Samsung UHF-E dispune de un design cu rame subțiri (0,9 mm în partea superioară și în partea stângă, 0,5mm în partea inferioară și în partea dreaptă) care menține spectatorii concentrați pe conținutul de pe ecran.

  Echipat cu aceleași componente durabile și tehnologie perfomantă a culorilor ca modelele anterioare, video wall-ul UHF-E este o alternativă subțire și elegantă de redare a conținutului într-o varietate de medii interioare.

  LED Signage

  Dezvoltat pentru industria corporate și spații dedicate consumatorilor, ecranele de interior Samsung SMART LED oferă cele mai bune soluții de afișare a conținutului cu un raport calitate – preț avantajos. Aceste ecrane sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie a diodelor și compoziție pixel pitch customizabilă, între 1,5mm și 2,5mm, oferind vizibilitate superioară și o experiență simplă de gestionare a conținutului afișat.

  Combinând elemente de design care oferă contrast puternic, calitate a imaginii apropiată realității și consistența culorilor, portofoliul LED Signage le oferă utilizatorilor o nouă modalitate prin care se pot diferenția și prin care pot atrage atenția asupra mesajelor lor în medii interiore aglomerate.

  LED Signage Usage-1

  În plus, Samsung prezintă modul în care soluțiile LED Signage oferă o alternativă mai performantă și mai simplu de gestionat la tehnologiile dintr-o sală de sedințe sau de clasă. În locul proiectoarelor și al tablelor analog, ecranele Samsung LED integrează mai multe piese de echipament într-o singură soluție de afișaj care permite împărtășirea conținutului.

  LED Signage Usage-2 (1)

  Noi standarde în retail

  Prin expoziția „Magazinul viitorului” din cadrul ISE, Samsung invită vizitatorii să descopere cum ecranele interactive și senzoriale implică activ consumatorii. Ecranul oglindă ML55E și modelele transparente OLED TO55F pot fi folosite pentru a afișa atât mesaje promoționale, cât și de bun venit.

  Acestea pot fi folosite și pe post de cataloage virtuale ale accesoriilor sau produselor vestimentare. De asemenea, utilizatorii pot folosi ecranele pentru a proba virtual piese vestimentare sau a testa produse cosmetice, fiind mai informați atunci când iau decizia de achiziționare a produselor.

  DME IWB (1)

  La standul Samsung de la ISE poate fi testată o gamă largă de tehnologii și aplicații viitoare, printre care se numără și următoarele:

  » O replică a unei camere de hotel, cu sistem integrat LYNK REACH de conținut centralizat

  » Ecrane touchscreen de dimensiuni mici care oferă informații suplimentare și încurajează wayfinding-ul în diferite spații

  » Table interactive (Interactive white board) care permit împărtășirea conținutului în timp real și promovează colaborarea între grupuri în săli de clasă sau săli de conferințe

  » O zonă dedicată în care mai mulți parteneri Samsung vor prezenta felul în care tehnologia ecranelor inteligente Samsung i-a ajutat în afaceri. Vor fi prezentate studii de caz folosind platforma de gestionare a conținutului Samsung SMART Signage (SSSP) și sistemele de conexiuni H.Browser.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.