More

  Credea că are brăţara de fitness stricată, dar a aflat că e însărcinată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că brăţara de fitness ar putea ţine locul unui test de sarcină. Totuşi, povestea unui cuplu ne arată că dispozitivul portabil se dovedeşte a fi un test de sarcină inedit.

  Utilizatorul Reddit, cunoscut drept YoungPTone, a apelat la ajutorul comunităţii site-ului Fitbit, cu o plângere legată de faptul că brăţara acestui brand (n.r. -un dispozitiv care măsoară paşii, distanţa, caloriile, precum şi bătăile inimii) purtată de soţia sa înregistra un ritm cardiac anormal. Bărbatul era extrem de îngrijorat şi credea că brăţara de fitness a soţiei sale era stricată.

  După ce oamenii din comunitatea Reditt i-au sugerat că sursa ritmului cardiac anormal era soţia sa, YoungPTone a descoperit un alt motiv de îngrijorare: era pe cale să devină tătic, iar soţia lui, mămică.

  Se pare că YoungPTone, care credea că senzorul brăţării de fitness nu funcţiona cum trebuie, nu a luat în considerare opţiunile sugerate de alţi utilizatori de pe Internet: femeia fie se confruntase cu evenimente stresante în ultimele zile, fie exista posibilitatea ca soţia să fie însărcinată.

  Dar atunci când s-a gândit mai bine la varianta a doua, bărbatul şi-a dat seama că are sens ceea ce i-au sugerat ceilalţi oameni.

  Citeşte pe Feminis mesajul tatălui după ce a aflat că e posibil să fie tată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.