More

  Samsung Galaxy S7: Precomenzile încep pe 21 februarie şi mai ai parte de o surpriză

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La începutul lunii februarie, Samsung a confirmat ceea ce am aşteptat de ceva vreme: 21 februarie va fi ziua în care Samsung Galaxy S7 va fi anunţat oficial!

  Întrebarea fiecărora dintre noi este când vor începe precomenzile pentru cele mai noi flagship-uri ale gigantuluiţ? Ei bine, potrivit Android World din Olanda, vei putea să precomanzi unul dintre dispozitivele Galaxy S7 începând cu ziua în care acestea vor fi anunţate.

  Publicaţia sugerează că Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge vor fi disponibile împreună pentru precomandă în ziua în care vor fi anunţate, iar data de expediere va fi 11 martie. Data la care acestea vor ajunge la utilizatori se potriveşte cu zvonurile şi sugestiile din ultima perioadă.

  Samsung are de gând să încurajeze utilizatorii să îşi precomande un Galaxy S7 în perioada 21 februarie – 10 martie prin oferirea gratuită a unui dispozitiv de realitate virtuală Gear VR. Pentru a te bucura de această afacere, aparent trebuie să te înscrii cu dovada că ai făcut precomanda prin intermediul website-ului oficial Samsung.

  Trebuie să precizăm că Samsung nu a confirmat data de 21 februarie ca fiind cea în care vei putea începe să precomanzi dispozitivul, dar nu este nimic surprinzător, de vreme ce Note 5 şi Galaxy S6 Edge+ au fost disponibile la precomandă la o zi după ce au fost prezentate.

  În plus, nu ştim dacă 21 februarie va fi data în care se dă statul precomenzilor în toate regiunile sau doar în Europa, deşi nu ar trebui să ne surprindă dacă evenimentul se va desfăşura la nivel global. De asemenea, mai trebuie să ne întrebăm dacă Gear VR este aceeaşi versiune vândută până acum sau dacă a fost modificată pentru următoarea generaţie de dispozitive Samsung.

  Din fericire, nu mai avem foarte mult timp de aşteptare până când vom afla toate detaliile. Între timp, îţi poţi satisface curiozitatea cu privire la Galaxy S7 şi S7 Edge stând cu ochii pe informaţiile oficiale actualizate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.