More

  Facebook Messenger va avea în curând suport pentru conturi multiple şi SMS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se pare că, Facebook se pregăteşte să readauge funcţia SMS pentru Messenger, ca de altfel şi capacitatea de a administra conturi multiple.

  Potrivit Android Police, aceste funcţii au fost sesizate de o serie de utilizatori implicaţi în două tipuri de testări, cunoscute drept A/B.

  SMS-urile nu sunt ceva nou pe Messenger, dar funcţia a dispărut de câţiva ani pentru că nu a fost utilizată suficient de mult. Cu aplicaţii pentru conversaţii, precum Messenger care revine la normal, se pare că Facebook se gândeşte să schimbe planurile pe care le avea.

  Aceasta este o veste grozavă pentru cei care nu deţin un cont de Facebook. Mesajele SMS sunt reprezentate cu violet, în timp ce chat-ul normal de messenger este cu albastru. Cu siguranţă şi designerii se vor bucura de această schemă de culori.

  Suportul pentru conturi multiple este exact aşa cum ţi l-ai imaginat. Un ecran în panoul setări îţi permite să faci schimbul între conturile pe care le deţii şi care sunt legate de Messenger.

  Această funcţie va fi de folos pentru persoanele cu conturi personale şi profesionale multiple, dar mai presus de asta, cu toţii avem nevoie de ea. Au trecut doar câteva săptămâni de când o serie de utilizatori au observat în aplicaţie o schimbare a designului, dar se pare că acesta nu a fost finalul îmbunătăţirilor aplicaţiei.

  Aşadar, rămânem cu ochii pe Facebook pentru a ne bucura în cel mai scurt timp de îmbunătăţirile pe care ni le pune la dispoziţie gigantul social media. Până acum am primit doar o frântură din ceea ce vom avea parte în cele din urmă. Redesignul aplicaţie este cea mai matură modificare efectuată până acum şi oferă pentru prima dată opţiunea de a fi live pentru toţi utilizatorii.

  Foto: The Next Web

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.