More

  Tesla Model 3 va fi disponibil din 31 martie pentru toţi clienţii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Elon Musk a făcut marele anunţ, pe care mulţi îl aşteptau: Rezervările pentru Tesla Model 3 vor putea fi făcute începând cu 31 martie, în magazine, respectiv 1 aprilie online.

  Tesla Model 3 nu va fi disponibil în ediţii limitate, fondatorul Tesla afirmând că oricine va comanda acest model, va primi acelaşi lucru şi nu vor exista diferenţe de clasă sau opţiuni.

  Noul model Tesla doreşte să ofere o maşină electrică pentru piaţa de larg consum, iar preţul joacă un rol important în toată această ecuaţie. Pentru a elimina orice umbră de îndoială, CEO-ul Tesla, Elon Musk a confirmat că preţul de pornire va fi de la 35.000 de dolari.

  Musk a devoalat, într-un fel, strategia de vânzare a companiei, prin scoaterea la vânzare a unor modele foarte scumpe, în primă fază pentru a clădi un front de aşteptare, ulterior urmând modele mai ieftine, pentru a recupera costuri de proiectare şi producţie.

  Rezervările vor fi disponibile în magazine începând cu data de 31 martie, respectiv 1 aprilie dacă se realizează online, iar suma necesară rezervării este de 1000 de dolari.

  Un purtător de cuvânt al companiei Tesla a declarat la începutul acestei săptămâni pentru Bloomberg că preţul de 35,000 de dolari este cel fără scutiri de taxe. Acest lucru este important deoarece multe ţări au reglementat scutiri de taxe pentru automobile electrice sau care au emisii reduse.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.