More

  Galaxy S7 Edge Batman v Superman s-ar putea lansa în ediţie limitată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pe data de 25 martie se va lansa filmul Batman v Superman: Dawn of Justice, iar acesta s-ar putea să capteze atenţia fanilor printr-un mijloc pe care nu l-am fi bănuit.

  Mai exact, potrivit unor informaţii furnizate de o publicaţie din Coreea de Sud, Samsung se pare că plănuieşte să lanseze o ediţie specială Barman v Superman a dispozitivului Galaxy S7 Edge.

  Detaliile exacte nu au fost date publicităţii, dar telefonul se zvoneşte că va fi una dintre cele 3 variante limitate pe care conglomeratul sud-coreean se pregăteşte să le lanseze anul acesta, celalalte două fiind pentru Jocurile Olimpice de Iarnă din 2016 şi o alta ar fi legată de un artist din Coreea.

  Ediţia Galaxy S7 Edge Batman v Superman s-ar părea că nu va fi lansată până în martie sau aprilie. De asemenea, nu este exclus ca lansarea dispozitivului să coincidă cu lansarea oficială a filmului.

  Fanii filmelor cu super eroi s-au bucurat de o lansare în ediţie limitată a Galaxy S6 Edge Iron Man, care a avut loc în Coreea şi China, într-un stoc extrem de mic, aşa că rămâne de văzut ce succes va avea ediţia de anul acesta, Galaxy S7 Edge Batman v Superman.

  samsung-galaxy-s6-edge-iron-man

  Rămâne de vâzut dacă Samsung ne va oferi mai multe detalii despre ediţia specială a Galaxy S7 Edge la evenimentul prezentare a Galaxy S7 de duminică, 21 februarie, ce va avea loc în Barcelona, Spania. VIA, VIA1, VIA2 .

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.