More

  LG: „Am întârziat lansarea oficială a LG Pay pentru ca LG G5 să primească …”

  Împreună cu noul flagship G5 şi smartphone-urile mid-range, LG a fost pregătit să lanseze şi serviciul LG Pay la Mobile World Congress 2016.

  Totuşi, LG a amânat data de lansare pentru al doilea trimestru al anului 2016 pentru a asigura o expunere maximă pentru flasgship-ul G5.

  LG se pregăteşte să lanseze serviciul de plăţi mobile de la finalul anului 2015 şi a încheiat parteneriate cu un număr de companii de carduri. În plus, gigantul de electronice vrea să prioritizeze lansarea smartphone-ului LG G5 înaintea sistemului de plăţi mobil.

  „LG Electronics a întârziat lansarea oficială a LG Pay pentru cel de-al doilea trimestru al anului pentru a ajuta noul smartphone flagship LG G5 să primească mai multă atenţie din partea media”, a declarat un oficial LG.

  Mai mult decât atât, unul dintre afiliaţii tehnologiei LG sugerează că, compania este îngrijorată cu privire la vânzările de flagship-uri, după întâmpinarea condiţiilor dure ale pieţei şi lipsa de tracţiune a flagship-urilor ultimei generaţii. G5 se pare că va fi dispozitivul cheie, care va ridica divizia de dispozitive mobile LG, care a avut de pierdut semnificativ în ultimul trimestru al anului 2015.

  Serviciul de plăţi mobile de la LG va concura cu platformele Apple şi Samsung Pay, care au început deja să aibă cereri destul de mari în piaţă.

  Se pare că, LG a semnat deja cu o serie de companii din Coreea, deşi zvonurile arată că LG este în urmă cu semnarea contractelor cu anumite companii de pe alte pieţe ţintă, precum Statele Unite ale Americii. Totuşi, oficial LG a negat faptul că acest lucru ar avea de-a face cu întârzierea lansării.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here