More

  LG G5 se lansează la pachet cu alte 2 smartphone-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  X cam de la LG va avea 2 camere frontale, iar X screen împrumută display-ul secundar de la V10 pe primele două telefoane din noua linie.

  În afară de G5, LG a anunţat o nouă serie de smartphone-uri care va fi dezvăluită la Mobile World Congress, eveniment mondial de tehnologie ce va avea loc la Barcelona în perioada 22 – 25 februarie 2016.

  LG a trimis presei, în urmă cu o lună de zile, o invitaţie la un eveniment ce va avea loc pe data de 21 februarie, iar de atunci tot mai multe informaţii neoficiale au apărut în mediul online.

  Am aflat în această perioadă că LG G5 nu va avea un design din piele sau plastic, ci va opta pentru unul metalic, funcţia Always On va fi prezentă în cazul flagship-ului, iar procesorul care va da viaţă dispozitivului va fi cel mai probabil Snapdragon 820 de la Qualcomm.

  În plus, astăzi primim informaţia că noua serie X de la LG, ce va fi prezentată la pachet cu G5, va începe cu o pereche de telefoane, X cam şi X screen. „Au decis să ţintească piaţa mid-range pentru clienţii care nu vor sau nu au nevoie de dispozitivele high-end din zilele noastre”, dar LG mai spune că aceste dispozitive împrumută funcţii pe care le vedem la flagship-urile şi dispozitivele LG.

  lg-x-series

  X cam prezintă 2 camere principale, una de cu rezoluţie de 13 MP şi cealaltă de 5 MP, dar LG nu oferă informaţii despre ce reuşesc aceastea să facă împreună. Telefonul are un display de 5.2 inchi, 16 GB de memorie internă şi 2 GB de RAM. Bateria este de 2,520 mAh, iar sistemul de operare care rulează pe acesta este Android 6.0 Marshmallow.

  X screen este un telefon de 5 inchi (de fapt, 4,93 inchi), cu un display secundar de 1.76 inchi, asemănător cu cel de pe LG V10. Are, de asemenea, 16 GB memorie internă şi 2 GB de RAM. Bateria este ceva mai mică, 2,300 mAh, iar sistemul de operare este tot Android 6.0 Marshmallow. Telefonul mid-range de la LG are o singură cameră principală de 13 MP şi una frontală de 8 MP.

  Seria X de la LG se va lansa prima dată în Asia, Europa şi America Latină în luna martie. Dispozitivele vor fi prezentate oficial în data de 22 februarie, la o zi după evenimentul de prezentare LG G5, dinainte Mobile World Congress. VIA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here