More

  Tu poţi găsi ursul panda din imagine? Mulţi nu reuşesc acest lucru

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Din păcate, este destul de dificil să vezi un urs panda în sălbăticie, de vreme ce mai sunt doar aproximativ 1,600 vii, în libertate.

  Acest lucru face ca urşii panda giganţi să facă parte din cele mai rare specii de urşi de pe planetă, aşa că nu trebuie să ne surprindă că se află pe lista roşie, cu animale pe cale de dispariţie, a World Conservation Union (IUCN).

  În încercarea de a extinde semnalul de alarmă cu privire la dispariţia acestei specii, artistul rus Ilja Klemencov a creat această iluzie optică, ce conţine un urs panda care se ascunde în spatele liniilor albe şi negre, în zig-zag.

  Imaginea a ajuns virală, iar oamenii au raportat niveluri diferite de dificultate în depistarea ursului panda. Cei care întâmpină probleme în depistarea ursului sunt sfătuiţi să facă un pas în spate sau să rotească imaginea la 90 de grade, iar problema de identificare va dispărea.

  hidden panda_0

  Cei care nu vor reuşi să vadă ursul panda, trebuie să afle că artistul a reprezentat, de fapt, logo-ul faimos al World Wide Fund for Nature (WWF), care se află printre cele mai active organizaţii când vine vorba de conservarea urşilor panda. Iluzia optică este însoţită de mesajul „They can disappear” (Aceştia pot dispărea).

  Urşii panda giganţi îşi au originea în centrul Chinei, unde alimentaţia lor este formată 99% din bambus. În ultimii zeci de ani, aceştia au fost afectaţi de agricultură, despădurire şi industrializare, iar acum locuiesc în munţi, la o altitudine cuprinsă între 1500 – 3000 de metri. VIA

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.