More

  Samsung Galaxy S7 în „carne şi oase”: Imagini noi de la o sursă anonimă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mobile World Congress 2016 este la doar câteva zile distanţă şi aşteptăm cu sufletul la gură surprizele din lumea tehnologiei, ce vor fi dezvăluite la marele eveniment.

  Update 19 februarie: Steve Hemmerstoffer prezintă o nouă imagine cu Samsung Galaxy S7, #TheNextGalaxy în variantă Black. Imaginea nu este cu nimic diferită de cele pe care le-am văzut până acum de la celelalte surse şi confirmă toate specificaţiile pe care le-am enumerat în materialele anterioare.

  s7

  Se anunţă multe lansări şi prezentări de produse inovative, fie că vorbim de schimbări doar la interior sau doar la exterior.

  Zilele acestea, vrem, nu vrem, vorbim despre Samsung Galaxy S7. L-am văzut prezentat în diferite versiuni de culori, chiar pe pagina de Twitter a lui Evan Blass sau în publicaţiile online spaniole, franceze şi nu numai.

  Am văzut cum îi face publicitate o lamă, dar astăzi o persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită de Android Authority ne prezintă flagship-ul în „carne şi oase”. Sursa a furnizat publicaţiei câteva detalii cu privire la specificaţii, imagini şi un video.

  fata

  Aşa cum putem observa din imaginile de mai jos, dispozitivul seamănă cu ce am văzut până acum, diferenţele de design în comparaţie cu Galaxy S6 fiind minime, cele de hardware făcând de fapt diferenţa.

  spate

  Nu ne surprinde nimic, pentru că dispozitivul seamănă cu ceea ce am văzut până acum în imaginile neoficiale lansate în mediul online. Trebuie menţionat că, este pentru prima dată când avem imagini clare cu privire la software-ul Samsung Galaxy S7. Interfaţa pare simplă şi curată, dar oare chiar de uităm la ecranul principal.

  Observăm chiar şi o diferenţă în ceea ce priveşte designul iconiţele, care nu este deranjant deloc. Deşi avem un video de doar 15 secunde, am putut arunca o privire scurtă atât asupra software-ului, cât şi a hardware-ului.

  Ţine minte că, informaţiile şi conţinutul nu sunt confirmate de sursele oficiale şi nimic nu este sigur până la anunţarea oficială a produsului, care va avea loc în Barcelona, Spania, în 21 februarie 2016.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.