More

  Galaxy S7: Cele 6 video-uri de unboxing pregătite de Samsung până la lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă ai avea milioane de dolari de investit în marketing pentru următorul smartphone pe care îl vei lansa, pe ce anume ai da banii? Samsung ne dovedeşte încă o dată că inovaţia se regăseşte pe toate planurile, nu doar în tehnologie.

  Aşadar, ai da banii pe publicitate care să facă inimile să tresară sau pur şi simplu pe un material de prezentare al funcţiilor invovative ale produsului. Totuşi, la un singur tip de reclamă nu te-ai fi gândit niciodată, cu o lamă.

  Desigur, am spus că ne aşteptăm la noi imagini legate de Galaxy S7 şi cele mai inventive metode de promovare, dar teaser-ul „Seven Days Unboxing – The Llama” publicat pe unul din site-urile Samsung a surprins aşteptările tuturor.

  Acesta nu va fi singurul video, Samsung propunându-şi să lanseze câte unul în fiecare zi până la prezentarea produsului.

  Cele 6 video-uri vin cu titlul de prezentare „Seven days Unboxing”, iar fiecare dintre ele ne prezintă câte o situaţie în care, un personaj vede pentru prima dată flagship-ul Samsung, după care trebuie să îl prezinte publicului printr-un desen.

  Primul video ni l-a prezentat pe Tyson şi modul în care vede acestea Samsung Galaxy S7. Următorul, este fără doar şi poate mult mai distractiv. Aşa cum vei vedea şi în video-ul de mai jos, este vorba despre o lamă, căreia i se permite să vadă pentru prima dată Samsung Galaxy S7, după care, are la dispoziţie un sevalet pentru a desena ce a văzut.

  În decursul zilei de astăzi vom vedea un nou video, iar până duminică, alte 4, aşa că trebuie să ne pregătim pentru surprizele pe care le are Samsung pentru noi până la marele eveniment ce va avea loc pe 21 februarie, în Barcelona, Spania, la Mobile World Congress 2016.

  Te-am făcut curios? Acestea sunt primele două reclame, dar te invit să fii cu ochii pe noi, pentru că vom face update, cu fiecare video nou publicat de Samsung în zilele ce urmează.

  #TheNextGalaxy – Seven Days of Unboxing – The Airbrush Artist

  #TheNextGalaxy – Seven Days of Unboxing – The Pastry Chef

  #TheNextGalaxy – Seven Days of Unboxing – The Metal Artist

  #TheNextGalaxy – Seven Days of Unboxing – The Ice Sculptor

  #TheNextGalaxy – Seven Days of Unboxing – The Child

  #TheNextGalaxy – Seven Days of Unboxing – The Llama

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.