More

  UPDATE: HTC Vive va fi disponibil pentru precomandă din 29 februarie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mobile World Congres 2016: HTC şi Valve vor anunţa luni lansarea versiunii de consum a dispozitivului de realitate virtuală HTC Vive.

  UPDATE 21.01.2016 »  Potrivit unor informaţii apărute în cadrul Mobile World Congress 2016, de la Barcelona, dispozitivul de realitate virtuală HTC Vive va avea un preţ de 799 de dolari. Dispozitivul va include două jocuri gratuite : Job Simulator and Fantastic Contraption.

  HTC Vive va fi disponibil pentru precomandă începând cu 29 februarie 2016, conform unei informaţii publicate de GamesBeat. Livrările vor începe la începutul lunii aprilie 2016.

  Cele două companii au creat un dispozitiv de realitate virtuală, despre care toţi sunt de părere că are potenţialul să devină o mare platformă de calcul. Se estimează că. industria dispozitivelor de realitate virtuală şi realitate augmentată va atinge 120 de miliarde de dolari până în anul 2020. Dar până să se atingă acea cifră, întâi şi întâi trebuie ca dispozitivele să fie lansate pe piaţă.

  Dispozitivul HTC Vive este în concurenţă directă cu Oculus Rift, care este considerat un dispozitiv pe care oricine ar trebui să îl deţină, deci lupta va fi una foarte grea.

  htc-vive-controller

  Am avut ocazia să testăm aceste dispozitive, iar impresia o puteţi citi în articolul dedicat acelei experienţe, pe care personal nu o pot uita.

  După cum am scris şi în articolul respectiv, cele două dispozitive oferă o experienţă de realitate virtuală diferită, iar în ceea ce mă priveşte nu mă pot decide între cele două, din punct de vedere al calităţii. Cu toate acestea, din considerente de „spaţiu de desfăşurare”, Oculus Rift are un avantaj asupra HTC Vive, ultimul presupunând un spaţiu destul de mare pentru a te desfăşura.

  Revenind, cu toate că nu a fost făcut un anunţ oficial în acest sens, HTC şi Valve vor să lanseze versiunea de consum a dispozitivului, care foloseşte sistemul Steam VR, creat de compania Valve.

  Vive Phone Services te va păstra conectat la lumea reală

  Vive va dispune de Vive Phone Services, care permite conectarea la „lumea reală” fără a părăsi „lumea virtuală”.

  Vive Phone Services permite recepţionarea apelurilor, cât şi lansarea apelurilor voce, afişarea mesajelor text şi multe altele, toate prin intermediul dispozitivului de realitate virtuală. Este practic o poartă către lumea reală, fără a părăsi lumea virtuală.

  htc-vive-2

  Cea mai nouă versiune are multe îmbunătăţiri, între care controllerele wireless, camera frontală, un suport pentru dispozitiv care fixează mai bine casca pe cap, dar şi un design nou.

  Toată lumea aşteaptă să afle preţul dispozitivului. Din păcate, până când HTC nu face anunţul oficial, nu putem spune cu siguranţă care va fi acesta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.