More

  Samsung a lansat Galaxy S7 şi S7 Edge! Tot ce trebuie să ştim despre ele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Evenimentul Samsung Galaxy S7 Unpacked de la Barcelona a început nu mai târziu de ora 20:00 şi ne-a surprins în diferite moduri, care mai de care mai plăcute.

  Prezentarea Samsung Galaxy S7 de la Barcelona a început cu video-ul care prezintă evoluţia şi inovaţia Samsung, de la primul telefon al companiei până în prezent. Peste 600.000 de mii de persoane au urmărit în timp real prezentarea flagship-urilor Samsung, Galaxy S7 şi S7 Edge, iar primul care a întâmpinat audienţa a fost nimeni altul decât CEO-ul companiei, DJ Koh.

  „Sunt încântat să fiu aici, în faţa a mii de oameni şi cu sute de mii de oameni care ne urmăresc. Nu am visat niciodată că voi sta vreodată pe o scenă ca aceasta, în faţa a atât de multă lume.”, a declarat CEO-ul companiei Samsung DJ Koh. „Ca şi companie, Samsung a învăţat să asculte şi să ia cele mai bune decizii, astfel devenind un pionier în luarea deciziilor. Ambiţia a fost întotdeauna din ce în ce mai mare. Am realizat ceea ce alţii doar au visat.

  kon-s7

  Noi ne-am asumat responsabilitatea de a vă asculta şi de a face lucrurile de care vouă vă pasă. Îmi asum responsabilitatea în faţa a milioane de oameni din întreaga lume pentru a transforma vieţile tuturor. Îmbrăţişez această responsabilitatea cu încredere. Nu afirmăm că ştim totul, dar îi ajutăm pe clienţi să obţină ceea ce îşi doresc. Suntem oameni prin pasiunea de a asculta, de a învăţa şi de a împărtăşi.”, a mai adăugat acesta.

  Invitaţii au avut posibilitatea de a trăi o experienţă de realitate virtuală chiar la lansarea Galaxy S7. „Oferiţi-mi posibilitatea de a vă prezenta Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge. Acestea sunt dispozitivele care fac diferenţa între ce poate face un telefon şi ce poate fi un smartphone”, a fost replica prin care a introdus CEO-ul Samsung dispozitivele anului.

  gear-vr

  „Clienţii noştri sunt inspiraţia noastră pentru fiecare inovaţie. S6 şi S7 Edge au fost cu adevărat inovaţie, dar S7 şi S7 Edge fac un pas mai departe, priviţi”, a declarat Justin Denison, Vice-preşedinte Samsung şi Director al diviziei Samsung Mobile. „Aceste dispozitive au devenit o extensie a ceea ce suntem. Nu ne-am gândit doar la cum arată, ci şi la cum se simt. Am petrecut 3 luni pentru a analiza fiecare unghi, fiecare linie, din faţă până în spate. Acesta este un telefon care nu doar că arată bine, ci se simte bine. Vrem să se simtă confortabil în mână. Se simte mai mic, mai fin, iar ecranul S7 Edge este mare şi fin. Cu S7 Edge poţi face mai mult, mai repede. Marginea din dreapta oferă suport pentru mai mult conţinut, pentru ca tu să poţi citi.”

  s7-s7edge

  Funcţia „Always On Display” a fost confirmată de reprezentantul companiei Samsung, iar ceea ce am aflat este că ecranul devine negru doar când este cu faţa în jos sau îl introduci în buzunar. Slotul microSD revine, pentru că Samsung a considerat că spaţiul de memorie trebuie dus la următorul nivel. Camera S7 şi S7 Edge îţi oferă posibilitatea să faci poze high quality în condiţii de lumină scăzută. De acum, poţi face poze de înaltă calitate pe întuneric.

  slot-sd

  alwayson

  Avem o comparaţie între calitatea imaginilor de la Galaxy S6 la Galaxy S7. Pixelii nu sunt doar mai mari, ci şi mai buni. Rezultatele sunt într-adevăr surprinzătoare. Cu S7 şi S7 Edge avem pentru prima dată implementată tehnologia dual pixel într-un singur dispozitiv. Cu aceste dispozitive 100% din pixeli se concentrează pentru captarea celor mai bune imagini. În comparaţie cu S6 Edge Plus, vei vede cu adevărat diferenţa. Priviţi şi voi imaginile de mai jos!

  comparatiecamera

  Rezistenţa la apă a fost confirmată: Vrem ca telefoanele să vină cu noi peste tot, iar în trecut, rezistenţa la apă nu era pe placul turor. Samsung şi-a imaginat ce este de făcut şi a început să implementeze modificările din interior spre exterior. Pot sta în apă de până la un metru pentru o perioadă de 30 de minute.

  waterproof2

  Motion panorama este funcţia care îţi umple ecranul. Nu captează numai ecranul, ci şi acţiunea şi emoţia de a fi acolo. Aşa cum puteţi vedea, aceste dispozitive redefinesc calitatea imaginilor realizate cu un smartphone. Oare avem cu adevărat în faţă cel mai bun smartphone existent la această oră pe piaţă?

  panorama

  Precomenzile pentru Galaxy S7 şi S7 Edge vă oferă posibilitatea să primiţi un Gear VR GRATUIT, lucru anunţat în cadrul evenimentului de unul dintre reprezentanţii companiei. Samsung redefineşte termenul „posibilitate”!

  gearvrcadou

  „Credem într-un univers de posibilităţi nelimitate!”, a declarat CEO-ul companiei Samsung la revenire pe scenă. „Nicio companie nu este pe o poziţie mai bună de a oferi astfel de experienţe decât Samsung.” „Voi veţi fi inima inspiraţiei şi inovaţiei noastre. Vă mulţumim tuturor că ne-aţi fost alături!”, este mesajul de încheiere al CEO-ului Samsung, astăzi, la finalul evenimentului Samsung Galaxy S7 Unpacked.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.