More

  Mark Zuckerberg a vorbit despre Gear VR şi Samsung Galaxy S7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mobile World Congress 2016: În cadrul evenimentului de lansare a flagship-urilor Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge, pe scenă a urcat fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care a vorbit despre parteneriatul dintre Oculus şi Samsung pentru dezvoltarea Samsung Gear VR.

  Mark Zuckerberg a vorbit despre importanţa pe care realitatea virtuală o va avea asupra percepţiei utilizatorilor cu privire la ceea ce înseamnă divertisment: „Am lucrat, de asemenea, cu Samsung pentru a face experienţa Gear VR permisivă … Anul acesta, milioane de oameni vor putea intra în posesia unui Gear VR. Mai mult de 1 milion de ore de video au fost deja vizionate cu Gear VR. Lucrând cu Samsung pentru a crea această experienţă, vrem să aducem această experienţă la un alt nivel. Mai mult de 100 de milioane de ore de conţinut video este vizualizat zilnic pe Facebook.”

  12063844_10102665120179591_3471165635858509622_n

  realitate

  Nu numai că dispozitivele de realitate virtuală oferă o fereastră către o lume în care utilizatorii pot evada, acum vorbim despre posibilitatea interacţiunii cu un mediu real, prin intermediul filmărilor 3D.

  Fondatorul Facebook a exemplificat acest concept prin dorinţa de a imortaliza acele momente unice în viaţa unui om, pentru a permite şi altor persoane, care poate nu sunt de faţă în momentul respectiv, sa le trăiască.

  12717672_10102665120149651_1369978860830590518_n

  „Mă gândesc la fiica mea şi la momentul când va face primii paşi. Mi-aş dori ca atunci când acest lucru se va întâmpla, să pot să înregistrez acel moment pentru a-l putea împărtăşi cu părinţii mei, care probabil nu vor fi acolo”.

  Mark Zuckerberg a continuat prin a afirma că „realitatea virtuală va fi cea mai tare platformă socială, motiv pentru care Facebook lucrează cu Samsung. Samsung este cea mai tare companie care poate servi o experienţă de realitate virtuală cum nicio altă companie nu o poate face.”

  jocurigearvr

  În acest sens, Oculus Store are deja peste 200 de aplicaţii pregătite pentru dispozitivul Gear VR, iar aplicaţiile de sharing şi interactiune cu Facebook vor oferi o experienţă inedită.

  facebook-social-apps-vr

  Mark Zuckerberg a vorbit şi despre video-urile de 360 de grade ca o parte importanta nu numai în ceea ce priveşte componenta dinamică de divertisment, ci şi ca un mod foarte facil de a oferi celor dragi posibilitatea să experimenteze lucrurile de care tu te bucuri.

  360video

  „Acesta este doar un exemplu despre ceea ce înseamnă parteneriatul pe care Facebook îl are cu Samsung. Recent am construit noi echipe la Facebook care să se ocupe de aplicaţii. Punem sute dintre cei mai buni ingineri pe care îi avem pentru a construi cea mai bună experienţă VR din lume …  şi vrem să facem acest lucru cu Samsung.”

  reducere-trafic

  În ceea ce priveşte filmările 4K, Mark Zuckerberg a spus că este un pic cam devreme pentru a vorbi despre capacitatea de transmitere a unui asemenea format, dar cu ajutorul funcţiei „Live Streaming”, se face focalizare pe conţinutul pe care utilizatorul îl urmăreşte, iar acest lucru sporeşte rezoluţia până la de 4 ori, iar laţimea de bandă necesară este şi ea micşorată cu până la 4 ori mai puţin.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.