More

  5 motive pentru care LG G5 este mai bun decât iPhone 6s Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La MWC 2016 am avut ocazia să asistăm la prezentarea a 2 flagship-uri care vin cu o serie de îmbunătăţiri care lasă cu mult în urmă iPhone-urile de la Apple, dar asta nu înseamă că gigantul american nu ne poate uimi cu un flagship în toamna acestui an.

  Am vorbit despre cele 10 lucruri pe care Samsung Galaxy S7 e poate face, dar iPhone nu poate, iar acum este vremea să vedem care sunt cele 5 motive pentru care LG G5 este mai bun decât iPhone 6s Plus.

  » Design

  Seria 6 de la iPhone a venit cu mult prea puţine schimbări de design, în vreme ce LG G5 adoptă o nouă direcţie pentru LG, completată de primul design complet din metal. În plus, dispozitivul vine cu o serie de accesorii care îl fac să fie primul smartphone modular al companiei. Nu doar materialele din care este creat acesta schimbă LG, ci şi butoanele de volum care au fost mutate de pe partea dreaptă pe partea stângă a dispozitivului.

  Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Preţ şi disponibilitate

  Butonul de pornire rămâne pe spate, totuşi, de data aceasta cu un scanner de amprentă integrat, asemănător cu cel oferit pe LG V10. Mulţumită unui display mai mic, LG G5 ar trebui să fie mai uşor de manevrat decât LG G4.

  Pe de altă parte, Apple continuă tradiţia de a nu schimba foarte mult designul de la o lansare la alta, astfel iPhone 6s Plus semănând destul de mult cu predecesorul său. Desigur, designul nu este complet la fel, dispozitivul iPhone 6s Plus primind un upgrade în ceea ce priveşte rezistenţa, evitând astfel ca smartphone-ul să se mai îndoaie.

  Totuşi, când vine vorba de design, preferinţele diferă de la un utilizator la altul. Dacă este să ne dăm o părere, deşi LG G5 este modular şi vine cu câteva accesorii care aduc culoare, în fond are un design „plictisitor”, iar potrivit gurilor rele „parcă seamănă puţin cu iPhone.”

  update5

  » Display

  Dacă diferenţele de design nu sunt suficiente pentru tine, când vine vorba de display lucrurile sunt din ce în ce mai sensibile. În vreme ce LG G5 oferă un display mai mare, de 5.3 inchi QHD, 1440 x 2560, iPhone 6s Plus are un display de 5.5 inchi, cu o rezoluţie mult mai modestă, de doar 1080p. Când vine vorba de performanţele display-ului, fără doar şi poate LG G5 poate să întreacă iPhone 6s Plus din punct de vedere al clarităţii.

  LG 360 VR este dispozitivul LG destinat realităţii virtuale

  LG G5, la fel ca Samsung Galaxy S7, oferă funcţia always-on display, ceea ce înseamnă că poţi vedea în permanenţă ora, data şi informaţiile legate de mesaje sau notificări, fără să fii nevoit să atingi telefonul. Deşi iPhone 6s Plus nu prezintă această funcţie, nu este exclus să o putem vedea pe iPhone 7, care va fi lansat de Apple în luna septembrie a acestui an.

  alwayson

  » Performanţă şi hardware

  LG G5 vine cu procesorul Snapdragon 820 de la Qualcomm şi 4 GB de RAM. În schimb, iPhone 6s Plus prezintă un procesor Apple A9, cu 1.84 GHz şi doar 2 GB de RAM. Desigur, dacă este să analizăm la rece specificaţiile dispozitivelor, am spune că iPhone 6s Plus este un telefon care nu merită investiţia, dar dacă este să analizăm faptul că dispozitivele fac parte din două ecosisteme diferite, LG G5 are sistem de operare Android, în vreme ce iPhone 6s Plus vine cu iOS, atunci rezultatele ar fi complet diferite.

  Ambele telefoane utilizează scanner de amprentă rapid, deşi cel de pe iPhone este implementat în butonul de home, iar LG G5 pe spatele dispozitivului. Nexus 6P şi Huawei Mate 8 folosesc acelaşi sistem de implementare al scanner-ului de amprentă găsit pe LG G5, dar din nou, preferinţele diferă de la un utilizator la altul.

  G5: De la A la Z despre primul smartphone de tip modular de la LG

  În ceea ce priveşte durata de viaţă a bateriei, LG G5 vine cu o baterie de 3000 mAh, în comparaţie cu 2,750 mAh, cât are cea de pe iPhone 6s Plus. Designul unic al LG G5 îţi permite să îndepărtezi bateria, iar flagship-ul proaspăt lansat de LG la MWC 2016 bate iPhone şi în ceea ce priveşte tehnologia de încărcare, cu Quick Charging 3.0, care îţi încarcă dispozitivul semnificativ mai rapid.

  Cât despre hardware, LG G5 are expansiune prin slot microSD, ca de altfel şi un modul de slot care permite expansiunea funcţionalităţii dispozitivului. Între acestea aducem aminte de Hi-Fi audio DAC şi CAM Plus, cel din urmă oferind chiar baterie extra de 1,200 mAh. iPhone nu are modul microSD, dar are o funcţie unică, 3D Touch.

  lg-hifi

  sablon-LG

  » Camera

  Ani la rând, Apple a fost admirat pentru experienţa pe care ţi-o oferea camera, dar în 2015, lumea Android a ridicat semnificativ ştacheta în ceea ce priveşte modul în care se fac fotografiile. iPhone 6s Plus are o cameră principală de 12 MP şi una frontală de 5 MP, în vreme ce LG G5 vine cu o cameră principală de 16 MP şi una frontală de 8 MP.

  » Experienţa software

  Vorbim de 2 experienţe diferite, Android şi iOS, iar din acest punct de vedere vom lăsa comentariile la latitudinea fiecărui cititor în parte, pentru că nu mulţi iubesc Android, cum nu mulţi iubesc iOS. LG G5 utilizează Google Play şi alte aplicaţii Google, iar iPhone se bazează pe App store.

  Foto articol: Android Authority

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.