More

  Vodafone, Telekom şi RCS&RDS pe lista cu procese ANPC: Orange nu figurează

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Orange este singura companie de telecomunicaţii din România care nu figurează pe lista proceselor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

  Economica.net informează că atât Vodafone, cât şi Telekom şi RCS&RDS sunt în proces cu ANPC. Potrivit sursei citate de portalul de economie, campioana clauzelor abuzive este RCS&RDS, cu un număr de cinci clauze abuzive în contractele de telefonie mobilă denunţate de ANPC.

  „Am acționat în instanță societățile telecom la care am găsit contracte cu clauze prezumtiv abuzive, iar acum așteptăm pronunțarea instanței”, a declarat Paul Anghel, director general ANPC. Astfel, pentru Vodafone clauzele abuzive reclamate de ANPC se referă la plata unor penalizări pentru rezilierea abonamentului înainte de termen şi pentru limitarea unor opţiuni de roaming sau internet pe mobil.

  În cazul proceselor cu Telekom Mobile Communications Romania S.A., una din clauze vizează un dezechilibru între beneficiile clientului şi despăgubirile solicitate în caz de încălcare a unor clauze contractuale.

  Menţionăm că ambele procese au fost deschise unul cu Romtelecom şi celălalt cu Cosmote, deci înainte de tranzacţia de cumpărare a celor două societăți de către compania nemţească.

  Citeşte mai departe pe Economica.net.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.