More

  Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge se blochează în reţea când introduci cartela SIM

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cea mai nouă informaţie cu privire la Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge se referă la faptul că dispozitivele lansate în urmă cu nicio săptămână în Barcelona se blochează în reţeaua furnizorului de telefonie mobilă de la care le-ai achiziţionat la abonament de îndată ce inserezi cartela SIM în ele.

  UPDATE 3 martie 2016> Samsung infirmă informația potrivit căreia dispozitivele cumpărate la abonament s-ar bloca în rețeaua operatorului de telefonie mobilă în momentul în care introduci pentru prima dată cartela SIM în smartphone.

  Până acum, majoritatea dispozitivelor Samsung vândute prin intermediul furnizorilor de telefonie mobilă nu erau decodate la cumpărare, iar dacă doreai să ai posibilitatea să utilizezi smartphone-ul în orice reţea, chiar dacă l-ai achiziţionat la abonament, trebuia să achiziţionezi o taxă de decodare.

  Acum, se pare că Samsung a găsit o modalitate prin care noile smartphone-uri, Galaxy S7 şi S7 Edge, să se blocheze în reţeaua unui singur furnizor de servicii mobile de îndată ce incluzi cartela SIM în dispozitivul procurat la abonament.

  „Inserează cardul SIM înainte să configurezi dispozitivul pentru prima dată.

  Samsung Galaxy S7 / S7 se blochează în reţeaua furnizorului la prima inserare a cartelei SIM prin resetarea şi instalarea software-ului furnizorului de telefonie. Dacă configurezi dispozitivul şi apoi inserezi cartela SIM, vei fi nevoit să configurezi din nou dispozitivul.”, se arată într-un anunţ pe GSM Arena.

  Acest lucru nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare, întrucât strategia nu se aplică şi în cazul cartelelor pre-plătite şi smartphone-urilor achiziţionate la liber. Dacă deţii un Samsung Galaxy S7 sau un S7 Edge cumpărat de la un retailer, la liber, atunci vei putea să schimbi reţeua de servicii mobile ori de câte ori vrei.

  Ce părere ai despre funcţia Galaxy S7 şi S7 Edge de a se bloca în reţeaua furnizorului de telefonie mobilă imediat ce inserezi o cartelă SIM pentru prima dată. Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.